Space Hulk: Deathwing (Enhanced Edition)

Space Hulk: Deathwing (Enhanced Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 272 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A Space Hulk: Deathwing - Enhanced Edition egy első személyű lövöldözős játék, amely a Games Workshop kultikus klasszikus társasjátékán alapszik a Warhammer 40 000 univerzumban. Bővítve az eredeti játékot, és rengeteg új tartalommal, új funkcióval és gazdagabb többjátékos móddal rendelkezik, az Enhanced Edition a végső Space Hulk: Deathwing élmény.

Játsszon a Halálszárny terminátoraként - a féltett 1. társaság, amely a titkos Űrhajózási Káptalan elitjéből, a Sötét Angyalokból áll -, és folytasson kétségbeesett harcot a Genestealerek ellen, az űrhulk klaustrofób keretein belül. Növekedj erősebbé, szerezz készségeket, új képességeket és erőteljes felszerelést, miközben veszélyes küldetések során szerez tapasztalatot. Az Enhanced Edition egy sor friss funkciót kínál, amelyek élvezhetőek mind egyéni, mind többjátékos módban: új osztály, kibővített arzenál, halálos új ellenségek, mély online testreszabási rendszer és új Special Missions mód, amely végtelen visszajátszhatóságot kínál véletlenszerűen generált küldetésekkel minden játék fejezet.

Csatolja fel a Terminator páncélját, és szerelje fel az Űrhajósok ikonikus fegyvereit, hogy leküzdje az űrhulk mélyén ácsorgó Olethros mélyén leselkedő fenyegetéseket!
ÚJ A FOKozott KIADÁSBAN:
KÜLÖNLEGES KÜLDETÉSEK JÁTÉKMÓD
Káptalani osztály
BŐVÍTETT ARSENAL
HALÁL ÚJ ELLENEK ÉS MÉLY MÓDOSÍTÁSI RENDSZER
ÚJ: KÜLÖNLEGES KÜLDETÉSEK JÁTÉKMÓD
A Speciális küldetések végtelen visszajátszhatóságot kínálnak mind egyéni, mind többjátékos módban, véletlenszerűen generált célokkal és ellenséges ívekkel minden játékfejezethez.

ÚJ: Káptalani osztály
A káplán erőteljesen kiegészíti bármelyik Terminator osztagot. A Crozius Arcanum hatalmi buzogányával a káplán páncélja lehetővé teszi, hogy félelem nélkül átgázoljon a leghevesebb Genestealer rajokba is.

ÚJ: BŐVÍTETT ARSENAL
Három új fegyver lesz a játékosok arzenálja mind egyéni, mind többjátékosban, köztük a pusztító Stormbolter Mk. II!

ÚJ: HALÁLOS ÚJ ELLENEK ÉS MÉLY MÓDOSÍTÁSI RENDSZER
Merüljön el az Űrhulkban, és éljen át egy kétségbeesett csatát a Genestealerek, köztük új, halálosabb ellenségek ellen. Testreszabhatja az egyes osztályokat egyéni és többjátékos módban, és feloldhatja a pusztító fegyvereket, beleértve az Enhanced Edition exkluzív kibővített arzenálját is.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2018.05.21
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Focus Home Interactive
Cikkszám
DIGI08491
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ