Sniper Elite 4

Sniper Elite 4
Sniper Elite 4
Sniper Elite 4
Sniper Elite 4
Sniper Elite 4
Sniper Elite 4

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 733 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL


"A Sniper Elite 4 egy okos, stratégiai lövöldözős játék, amely felhatalmazza Önt arra, hogy saját maga járjon el"
IGN, 8.3 / 10
"Zavargóan szórakoztató, második világháború alatt lopakodó kaland",
Eurogamer, ajánlott
"Ambiciózus lopakodó játék, amely elődöket jóval felülmúl."
PC World, 4/5

Fedezze fel az egyedülálló lövöldözős szabadságot a valaha épített legnagyobb és legfejlettebb 2. világháborús lövöldözős játékban. Tapasztalja meg a taktikai harmadik személyű harcokat, a játékválasztást és az epikus hosszú lövéseket gigantikus szinteken, miközben felszabadítja a háborús Olaszországot a fasizmus szorításából.

A díjnyertes előd utáni Sniper Elite 4 szállítja a játékosokat a gyönyörű olasz félszigeten, a napsütötte mediterrán tengerparti városoktól kezdve az ősi erdőkig, hegyi völgyekig és a kolosszális náci megstruktúrákig.

A rejtett ügynöknek és az elit lövésznek, Karl Fairburne-nek harcolni kell az olasz ellenállás bátor férfiai és női mellett, és le kell győznie egy rettentő új veszélyt, amely képes megállítani a szövetségesek Európában történő visszavágását még azelőtt, hogy az megkezdődne.
Kiterjedt kampány
Órákig tartó, izgalmas játékmenet zajlik hatalmas kampányszinten, több száz ellenséggel, járművekkel és magas rangú náci tisztekkel vadászni. Keresse meg saját útját a céljai felé, fedezzen fel új mesterlövészfészkeket, találjon titkos mellékmissziókat, gyűjthető tárgyakat és még sok minden mást!
DÍJAT NYERŐ SNIPING
Tapasztalja meg a műfaj meghatározó puskaballisztikát, ahol a mesterlövészeknek figyelembe kell venniük a szelet, a gravitációt és a pulzusszámot, hogy több száz méteres lövéseket érjenek el.
Kiterjedt arzenál
Zökkenőmentesen alkalmazkodjon minden harci helyzethez az ikonikus második világháborús mesterlövészpuskák, pisztolyok, géppuskák, nehézfegyverek, csapdák, gránátok és robbanóanyagok lenyűgöző sorával.
MÉLYES TESTRESZABÁS
Csiszolja harci hatékonyságát a képességek fejlesztésével és a kulcsfontosságú fegyverjellemzők, például a hatókör nagyításával, a szájsebességgel és a stabilitással. Hozzon létre és szerkesszen egyedi betöltéseket minden találkozáshoz.
SZLETT ÁTUTALÁSOK ÉS ÁTVÉTELEK
Mássz fel, lógj, csillogj, és ugorj át a játék hatalmas környezetében, hogy megszerezhesd az ellenséges cseppeket, és ölő ütéseket adj fedél mögül, párkányok fölé lógva és még sok minden mást!
ELFOGADOTT Röntgengyilkos kamerák
A Sniper Elite elismert röntgengyilkos fényképezőgépe vadonatúj látványokkal és funkciókkal tér vissza, most a legimpozánsabb közelharci támadásokat és a robbanó csapdák ölését csonttörő részletességgel formázva.
TAKTIKAI EGYÜTTMŰKÖDÉS
Játssza le az egész kampányt online egy másik játékossal, vagy ugorjon dedikált kooperatív játékmódokba akár 4 játékos számára.
Izgalmas többjátékos
Vegyék a Sniper Elite védjegyes éles fényképezését egyedülálló versenyjátékba, akár 12 játékos számára, 6 módban, 6 egyedi tervezésű térképen. Még több mód és térkép jelenik meg INGYEN az indítás után!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2017.02.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Rebellion
Cikkszám
DIGI08337
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: 64 bites Windows 7, 64 bites Windows 8.1 vagy 64 bites Windows 10

Processzor: Intel CPU Core i3-2100 vagy azzal egyenértékű AMD

Memória: 4 GB RAM

Grafika: AMD Radeon HD 7870 (2 GB) vagy NVIDIA GeForce GTX 660

Tárhely: