Sleeping Dogs (Definitive Edition)

Sleeping Dogs (Definitive Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 052 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A kritikusok által elismert, díjnyertes, nyílt világú akciókaland Végleges Kiadása, átdolgozva, átépítve és elsajátítva az új generáció számára. Mind a 24 korábban elérhető DLC kiterjesztést beépítették a játékba, beleértve a Kígyó évének történetét meghosszabbító epizódot és a North Point horrortémájú Nightmare-jét. Rengeteg új technológiai, audio és vizuális fejlesztés mellett Hongkong még soha nem érezte magát ilyen életben.

Az élettel teli, neon város, Hongkong egzotikus helyszínei, forgalmas utcái és piacai elrejtik a világ egyik leghatalmasabb és legveszélyesebb bűnszervezetét: a hírhedt triászokat. Játssz Wei Shen szerepében - a magasan képzett titkos rendőr, aki megpróbálja belülről kifelé lebontani a triászokat. Meg kell majd bizonyítania, hogy méltó, amikor felkarolja magát a szervezetben, és brutális bűncselekményekben vesz részt, anélkül, hogy lefedné a fedezetét.

Pusztítsd el ellenfeleidet brutális kéz-kéz harcban, páratlan harcművészeti rendszerrel. Uralkodjon Hongkong nyüzsgő utcáin az izgalmas illegális utcai versenyeken, és tépje szét robbanékony lőfegyverekkel. A Sleeping Dogs 'Hong Kong a végső játszótér.

Titokban a szabályok mások.
Főbb jellemzők:
Mind a 24 korábban elérhető DLC kiterjesztés és rengeteg vizuális fejlesztés révén Hongkong még soha nem érezte magát ilyen életben.

Érett, szemcsés titkos rendőr-dráma, ahol egy rossz döntés bármikor robbanthatja a fedezetet.
Robbanásveszélyes akció a halálos harcművészetek, az intenzív fegyverharcok és a brutális leszedések zökkenőmentes keverékéből.
Epikus nagy sebességű izgalmak: égesse fel az utcákat, vagy tépje fel a tengert egzotikus autók, szuperbiciklik és motorcsónakok széles választékában.
Hong Kong a végső játszótér: nevezzen illegális utcai versenyekre, játsszon kakasverekedésekre, vagy rúgjon vissza egy karaokével. Számtalan módon szórakoztathatja magát Hong Kong változatos kerületeiben.
Vásárlás előtti ügyfelek:
A digitális Sleeping Dogs Definitive Edition Artbook eléréséhez telepítse a játékot, majd keresse meg a hardrive játékmappáját, amelyben egy „Artbook” nevű mappának kell lennie.

Alapértelmezés szerint ez a következő helyen található: C: \ Program Files (x86) \ Steam \ SteamApps \ common \ SleepingDogsDefinitiveEdition \ Artbook. Ha egy másik helyre telepítést választott, akkor a mappa a kiválasztott helyen létezik.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2014.10.07
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Square-Enix
Cikkszám
DIGI08312
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ