Silence

Silence

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
743 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Tombol a háború. Egy légiriadó alkalmával a 16 éves Noah és húga, Renie, egy bunkerben keresnek menedéket. Ott nem csupán védelmet találnak a halálos bombák elől, de az élet és a halál közötti világ találkozását is meglelik, melynek neve: Silence. Amikor a Silence elragadja a húgát, Noah kénytelen elmerészkedni ebbe az idilli, ugyanakkor fenyegető világba, hogy megtalálja a lányt.

Silence-nek azonban megvannak a maga sebei, melyeket a háború és szenvedés okozott. A világok közötti világ valaha békés városait a sötétség teremtményei kísértik és pusztítják. Csak egy maroknyi ellenálló veszi fel a harcot az alattomosan terjedő veszéllyel. Most a testvérpáron a sor, hogy megmentsék Silence-et és fantasztikus lakóit a fenyegető pusztulástól, hogy ezzel maguk is megmeneküljenek.

Csatlakozz Noah és Renie izgalmas utazásához Silence-en át, ahol megindító történet bontakozik ki a nyugalom és a veszély konfliktusai mentén. Lenyűgöző és szerethető karaktereket ismerhetsz meg – például Spotot, a varázslatos hernyót, aki Noah-t és Renie-t segíti a Silence-en keresztüli utazás során. Emellett pedig tanúja lehetsz annak, amikor a testvérpár rájön, hogy egyedül az az egymás iránt érzett szeretetük mentheti meg őket.

Részletesen kidolgozott 3D-karakterek festői 2D-háttereken
Három játszható karakter
Izgalmas új karakterek is várhatók, de régi ismerősöket is viszontláthattok

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2016.11.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Daedalic Entertainment
Cikkszám
DIGI08212
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ