Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tomb Raider
Rise of the Tomb Raider
Rise of the Tomb Raider
Rise of the Tomb Raider
Rise of the Tomb Raider
Rise of the Tomb Raider

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 816 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL


A Rise of the Tomb Raider: A 20 éves ünnepség tartalmazza az alapjátékot és a Season Pass-t, amely teljesen új tartalmat tartalmaz. Fedezze fel a Croft Manort az új „Blood Ties” történetben, majd védje meg egy zombi invázióval szemben a „Lara rémálma” c. Filmben. Túlélje az extrém körülményeket egy barátjával az új online Co-Op Endurance módban, és bátran vegye fel az új „Extreme Survivor” nehézséget. Tartalmaz egy Tomb Raider III által ihletett ruhát és fegyvert, valamint 5 klasszikus Lara bőrt. A meglévő DLC kihívást jelent egy új sír felfedezésére, amely egy ősi terrornak ad otthont a Baba Yaga-ban: A boszorkány temploma, és harcoljon a fertőzött ragadozók hullámai ellen az Ébredt hideg sötétségben.

FŐBB JELLEMZŐK:
Lara utazása - Lara egy ősi rejtélyt tár fel, amely a Trinity néven ismert kíméletlen szervezet kereszteződésébe kerül. Ahogy versenyez, hogy megtalálja a titkot Trinity előtt, az ösvény egy mítoszhoz vezet Kitezh elveszett városáról. Lara tudja, hogy Trinity előtt el kell érnie az Elveszett várost és annak rejtett titkait. Ezzel Szibériába indul első Tomb Raiding expedícióján.
Nő vs vad - A „Rise of the Tomb Raider” című filmben Lara nemcsak a világ minden tájáról érkező ellenségekkel, hanem magával a világgal is csatázik. Vadászni állatokat fegyverek készítésére és ritka erőforrások után kutatni a sűrűn lakott ökoszisztémákban. Gyönyörűen ellenséges környezetekkel találkozhat, tele áruló körülményekkel és instabil tájakkal, amelyek megkövetelik, hogy Lara egészen a széléig tegye a határait.
Guerilla Combat - Használja ki előnyére a környezetet, méretezze a fákat és merüljön a víz alatt az ellenségek elkerülése vagy eltávolítása érdekében. Konfigurálja Lara felszerelését, fegyvereit és lőszereit a játékstílusának megfelelően, a lopakodástól a lángoló fegyverekig, a repülés közbeni robbanóanyagoktól a káosz elvetéséig, és Lara aláírt harci íjaival és mászókával.
Visszatérés a sírrabláshoz - A sírok visszatértek, és nagyobbak és jobbak, mint valaha. A „Tomb Raider felemelkedése” című műsorban hatalmas, félelmet keltő ősi tereket fog felfedezni halálos csapdákkal, drámai környezeti rejtvényeket old meg és megfejtheti az ókori szövegeket, hogy felfedje a kriptákat, amikor titkokkal teli világot fedez fel a felfedezésre.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2016.01.27
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Square-Enix
Cikkszám
DIGI07589
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 7 64 bit

Processzor: Intel Core i3-2100 vagy AMD egyenértékű

Memória: 6 GB RAM

Grafika: NVIDIA GTX 650 2 GB or AMD HD 7770 2 GB

Tárhely: 25 GB szabad hely