RIDE 3

RIDE 3

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 217 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Érezd az adrenalint, és éld át a legteljesebb versenyzést a RIDE 3-mal!
Merüljön el egy modern 3D-s környezetben, ahol egymás mellett fog élni a kerékpárjával, mechanikusan és esztétikusan módosítva azt az új Livery Editor segítségével, amely elengedi álmait. Indulás előtt ne felejtse el testre szabni a versenyzőt a megfelelő ruhával.
A BIKEREK
Az első naptól kezdve több mint 230 kerékpáros modell érhető el, több mint 70 új modell még soha nem volt látható a RIDE játékban. 30 különböző márka, mind történelmi, mind kortárs, amelyek közül 9 teljesen új. 7 különböző kategória minden ízlés és lovaglási stílus kielégítésére.
A PÁLYÁK
A RIDE 3 egy utazás lesz a föld körül, köszönhetően a nulláról létrehozott 30 különböző pályának, amelyeket fotogrammetriával és drónpásztázással hűen reprodukálnak. Gyalogoljon lélegzetelállító utakat szerte a világon, beleértve a GP pályákat, a Road és a Supermoto pályákat, élvezze az utcai és vidéki pályák panorámáját, valamint versenyezzen utcai és gyorsulási versenyeken.
MÁJ SZERKESZTŐ
Válassza ki kedvenc kerékpárját, és tegye egyedivé, csakúgy, mint a stílusát. Készítse el festését a semmiből, válasszon háttérszínt és végtelen mennyiségű 2D formát, mintát és effektet. Különböző szinteken dolgozzon végtelen kompozíciók létrehozása és az Ön számára megfelelő esztétika megtalálása érdekében.
Kerékpározni nagyon jó. Fantasztikus a saját maga által létrehozott kerékpározás. A legjobb, ha más versenyzőket és játékosokat nézel a világ minden tájáról versenyezni.
KARRIER
Az új karrier egyjátékos élmény lesz, amire még soha nem volt példa. Felejtse el a régi lineáris haladást: az új Volumes-alapú rendszer lehetővé teszi, hogy több mint 50 folyóiratban gyűjtsön, olvasson és versenyeken vegyen részt. Mindegyik egyedi játékélményt katapultál, versenyekből és anekdotákból áll a motoros világról, amelyek javítják a 3. RIDE élményét.


Mire vársz? Kezdje kalandját a RIDE 3-mal.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Verseny, Szimuláció, Sport
Megjelenés
2018.11.29
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Red Mile Entertainment
Cikkszám
DIGI07566
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ