Remember Me

Remember Me

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 423 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Újpárizs. 2084. A

személyes emlékek most digitalizálhatók, megvásárolhatók, eladhatók és eladhatók. A magánélet és az intimitás utolsó maradványait elsöpörték a társadalmi hálózatok robbanásszerű növekedésének a 21. század eleji logikus előrehaladásának tűnő folyamatai. A polgárok maguk is elfogadták ezt a felügyeleti társadalmat, cserébe az okos technológia által nyújtott kényelemért. Ez az emlékezetgazdaság csak néhány embernek ad hatalmas hatalmat a társadalom felett.

A Remember Me ™ egy harmadik személyű akciókaland, ahol a játékosok Nilin szerepét veszik át, aki egykori elit emlékvadász, aki képes betörni az emberek fejébe és ellopni vagy akár megváltoztatni az emlékeiket. A hatóságok, félve a tudásától és képességeitől, letartóztatták Nilint, és megtisztították az emlékét. A börtönből való szökése után Nilin küldetésbe kezd, hogy visszanyerje identitását, utolsó és egyetlen barátja segíti. Ez a múltkeresés oda vezet, hogy éppen azok az emberek vadásztatják őt, akik létrehozták ezt a megfigyelő társadalmat.
Főbb jellemzők
Spekulatív, lenyűgöző jövőképünk - Fedezze fel a Neo-Paris 2084-et, ahol a kibővített valóság és a memória digitalizálása átvette az irányítást a népek életében.
Játssz Nilinnek - elit memóriavadásznak, amelynek felhős múltja van - Légy a legkeresettebb memóriavadász Neo-Párizsban, és éld át a hatalmat, hogy betörj a nép elméjébe, hogy ellopják emlékeiket. Nyerje el a szükséges információkat közvetlenül az emberek fejéből, küldetései teljesítéséhez és saját emlékének helyreállításához.
Memory Remix - Ez az innovatív új játékszerelő lehetővé teszi a játékosok számára, hogy valós idejű játék közben felhasználják Nilin erejét és megváltoztassák az emberek emlékeinek egy részét. Ez megváltoztatja a szereplők teljes képét az önképükre és a körülöttük lévő emberekre, aminek súlyos következményei lehetnek 2084-ben a világ számára.
A harc és a felfedezés kiegyensúlyozott keveréke - Harcoljon végig a Neo-Párizs által kínált különböző környezetekben, felhasználva Nilin vadászként és zsákmányként szerzett harcművészeti jártasságát!
Combo Lab - A Remember Me lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljesen testre szabják a Nilin által a játék során használt kombókat. A játékosok menet közben beállíthatják a kombókat, hogy minden helyzetnek megfeleljenek.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Capcom
Cikkszám
DIGI07464
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ