Race 07

Race 07

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
974 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Az Update
SimBin Studios az Andy Priaulx Crowne Plaza Raceway ingyenes kiegészítőjével bővíti a RACE 07-es autóverseny játékot . Ingyenes a RACE 07 tulajdonosainak, ez a kiegészítő egy vadonatúj szigetpályát és Andy Priaulx hármas világbajnok új autóit kínálja BMW 320si WTCC-jével és Fabrizio Giovanardi Vauxhall Vectra VXR-jével.
Valódi autók, igazi versenyek ...
RACE 07 - A hivatalos WTCC-játék az FIA WTCC teljes 2007-es szezonját tartalmazza, beleértve az összes autót és pályát, valamint számos új támogatási osztályt és pályát a világ minden tájáról. A játék a 2006-os WTCC teljes szezont is tartalmazza, amely bekerült a játékelőd RACE - The WTCC Game-be, amely 2006-ban jelent meg PC-n.
A SimBin most először mutat be egyszemélyes akciót a Formula autókkal is. Versenyezz a hihetetlenül gyors Formula 3000, a Formula BMW és ezen felül a Radical sportautókkal az SR3 és SR4 modellekkel.
Ezen új versenyosztályok támogatásához a játékosnak fel lehet ajánlani az egy- vagy a kétfutamú formátum közötti választást. A rendkívül részletes kárrendszert úgy is átalakították, hogy a Formula autók számára a valós életben sebezhetőséget nyújtson.
A RACE 07 egy sor új pályával és hozzáadott pályaváltozatokkal rendelkezik, köztük több új városi pályával, váltakozó pálya elrendezéssel és fordított pálya opcióval. A későbbiekben számos új, közösségorientált funkciót, játékmódot és online funkciót is bejelentenek.
Összességében elmondható, hogy a RACE 07 több mint 300 autóval rendelkezik 9 különböző osztályban, 32 valós versenypályán és városi pályán a világ minden tájáról.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Verseny
Megjelenés
2007.10.15
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Libredia
Cikkszám
DIGI07295
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ