Prototype 2 (EU)

Prototype 2 (EU)
Prototype 2 (EU)
Prototype 2 (EU)
Prototype 2 (EU)
Prototype 2 (EU)
Prototype 2 (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
7 146 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL


Üdvözöljük a New York Zero-ban.

A Radical Entertainment 2009-es, legkeresettebb nyílt világú akciójátékának folytatása, a Prototype® 2 az eredeti Prototype felülmúlhatatlan vérontását veszi igénybe, és folytatja a végső alakváltó fegyverré válás élményét. Ön James Heller őrnagy, egy elhunyt feleség és gyermek férje, valamint egy katona, aki egyszerűen meghalni hagyott.

A játék vadonatúj fertőzött főszereplőjeként a játékosok megtapasztalják, hogy Sgt James Heller véres hullámot vág át a vírus utáni New York Zero pusztaságain. Páratlanul új formaváltó erőkkel felszerelve a játékosok fokozatosan felépítik a halálos új biológiai fegyverek és képességek hatalmas genetikai arzenálját, miközben vadásznak, ölnek és fogyasztják az utat a végső cél - megölni ... Alex… Mercer!

Készen áll arra, hogy meggyilkolja a gyártót?


Főbb jellemzők:


- Az indák ereje: Készüljön fel az alakváltó pusztítás végső formájának felszabadítására. James Heller Sgt hihetetlen új Tendril erővel emelheti és széthúzhatja az autókat és a katonai járműveket, behálózhatja az erőteljes fertőzött állatokat, és még az ellenségek nagy csoportjait is széttépheti. Készülj fel a pokol felszabadítására!
- A gyilkos testreszabása: A 2. prototípus visszaadja a karakter testreszabásának nyers erejét a kezedbe, lehetővé téve a játékosok számára, hogy kreatív módon keverjék össze az új mutációs előnyök pusztító tartományát a végső prototípusukba. Gyorsabb és nagyobb mozgási képességek, élesebb karmok vagy akár fokozott álcázási képességek - a választás az Öné!
- Vadászat - Ölj - válj: Képzelje el, hogy van ereje minden ellenség felkutatására azáltal, hogy felszabadít egy erős szonár-impulzust a testéből! James Heller őrmester egy teljesen új dimenziót hoz a Prototype élménybe azáltal, hogy hagyja Önt vadászni, ölni és bárkivé válni, aki az útjában áll. Álcázza magát katonának, tudósnak vagy egyáltalán bárkinek, miközben elnyeli emlékeit és új képességeket szerez. Ennél nem lesz jobb!
- Hozd le az ördögöt: A játékosok megtapasztalják James Heller Sgt epikus történetét, amely megpróbálja lebontani magát az ördögöt ... Alex Mercer. A New York Zero robbanásveszélyes hátterében és a fertőzés feletti uralomért harcoló gonosz frakciókban kibontakozva a Prototype 2 megalapozza a 2012-es végső leszámolás „esemény” videojátékának színpadát.
- A méret számít: A Radical saját, „Titanium 2.0” motorjának páratlan technológiáját felhasználva a Prototype 2 újradefiniálja a játékosok elvárásait a felülről nyitott világ fellépésével szemben. Az épület nagyságú, fertőzött behemótok tanúi az egész város utcáin dúlnak, miközben magasan képzett Blackwatch katonák rajjain siklanak és parkolnak. 2. prototípus = nagyobb, rosszabb, jobb!
- New York Zero: Minden új nyílt világú vadászterület! Az a New York, amelyet az emberiség az évek során megismert és szeretett, már nem létezik ... ez most New York Zero, vagy egyszerűbben, NYZ.


A PROTOTYPE 2 NYZ nyílt világú homokozója három teljesen különálló zónára oszlik. Az erősen militarizált „zöld zónától”, a karanténba zárt „sárga zóna” túlzsúfolt menekült sátrai táboráig, egészen a háború sújtotta rémálomig, amelyet „vörös zónának” neveznek - ez egy olyan város, amelyhez a játékosok még nem tapasztaltak előtt. Alex Mercer otthona, a Vörös Zóna egy lidércnyomásos látomást ábrázol, ahol a Blacklight vírus teljesen elárasztotta a város széttört felhőkarcolóit és lakosságát, fertőzéssel és a halál kockázatával minden sarkon.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2012.07.27
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Activision
Cikkszám
DIGI07206