Port Royale 3 (Gold)

Port Royale 3 (Gold)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 102 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

4 elemet tartalmaz: 
 Port Royale 3, Port Royale 3: Harbour Master DLC, Port Royale 3: Dawn of Pirates DLC, Port Royale 3: New Adventures DLC

A Karib -tenger, a viharos 17. században. Spanyolország, Anglia, Franciaország és Hollandia hatalmas királysága harcol a gyarmatokért. És íme, egy fiatal tengeri kapitány, akinek egyetlen célja, hogy az Újvilág legerősebb embere legyen. E cél elérése érdekében választhat a két elérhető kampány közül: kalandor vagy kereskedő lesz?

Ha a Kalandor útját választotta, vezessen megbocsáthatatlan hadjáratot a tengerek meghódításáért: invázió, kalózkodás, fejvadászat, portyázás; tegyen meg mindent, hogy saját birodalmát építse a Karib -térségben. És természetesen a kereskedelemnek kevésbé lesz fontos szerepe a felemelkedésében.
A Kereskedő útja éppen ellenkezőleg, leginkább a gazdagságának és a gazdasági erejének fejlesztéséről szól. Ahhoz, hogy az új világ legerősebb kereskedője lehessen, kereskedelmi útvonalakat kell létrehoznia, iparágakat építenie és fejlesztenie kell a gyarmatok gazdaságát.
Természetesen Ingyenes lejátszás módban mindkettőt tetszőleges módon keverheti, így létrehozhatja saját egyedi és izgalmas történetét.

Az elismert Port Royale sorozatban először nem vagy egyedül a Karib -tenger gyönyörű és látszólag olyan békés tengereiben. A többjátékos módban akár 4 játékos is játszhat LAN -on vagy interneten keresztül. Fejlessz egy sikeres kereskedelmi társaságot, vezesse hajóit gyönyörű 3D tengeri csatákban, és kényszerítse ellenfeleit térdre!

Jellemzők

  • Két különböző egyjátékos kampány: Kalandor és Kereskedő
  • Tengeri csaták, portyázások, kifosztások és inváziók várják a kalandorokat, míg a kereskedő kereskedelmi útvonalakat és gazdaságot fejleszt, hogy dicsőséget, vagyont és hatalmat szerezzen
  • 16 különböző hajótípus, például erőteljes galleonok vagy sokoldalú fregatt
  • Szervezze meg a kereskedelmet 60 különböző várossal, például Port-au-Prince-el vagy Tortugával
  • Versenyképes többjátékos mód akár 4 játékos számára
  • Átfogó kereskedelmi rendszer, a kínálat és a kereslet dinamikusan határozza meg az áruk és áruk árát, mint a való világban
Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2013.08.30
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Kalypso
Cikkszám
DIGI07055
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ