Neverwinter Nights: (Enhanced Edition)

Neverwinter Nights: (Enhanced Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 934 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A Neverwinter Nights: Enhanced Edition vadonatúj továbbfejlesztett funkciókat ad a Neverwinter Nights Diamond Edition tartalmához.

Söpörj be az árnyékba, mint egy halálos félelfes gazember, félelmetes varázslatokkal, mint hatalmas gnóm varázsló, győzd le ellenségeidet, mint egy páncélba öltözött törpe paladin ... bármilyen hősöt is létrehozol, hihetetlen kalandok várnak.

Fedezze fel a varázslatot, a csodát és a veszélyt minden egyes fordulaton egyedül vagy barátaival ezekben a klasszikus Dungeons & Dragons kalandokban.
Továbbfejlesztett funkciók:
Továbbfejlesztett kijelző : Az Ön portréja, harci sávja, leltára és egyéb felhasználói felület elemei méretét a kiválasztott felbontásnak megfelelően állítják be, beleértve az 1080p és a 4k felbontást is.
Haladó grafikai opciók : A pixel árnyékolók és az utómunkálati effektek élesebb, tisztább látványt nyújtanak. Engedélyezze a kontraszt, a rezgés és a mélységélesség beállításait.
Közösségi támogatás : Az eredeti fejlesztők összefogtak a Neverwinter Nights közösség legfontosabb tagjaival, hogy a rajongók által kért fontos fejlesztéseket támogassák a játékosok, a mesemondók és a moderátorok támogatása érdekében.
Visszafelé kompatibilitás : Az eredeti Neverwinter Nights mentési játékokkal, modulokkal és modokkal működik. A közösség által létrehozott tartalom galaxisa vár.
Visszaállított multiplayer : A teljesen újjáépített multiplayer rendszer megkönnyíti az online állandó világok megtalálását és a játékot a barátaival
További mérsékeltebb lehetőségek : Az eszközkészlet életminőségének javítása, árnyékolók, szűrők, textúratérképek és egy új anyagrendszer lehetővé teszi az alkotók számára, hogy csodálatos megjelenésű modelleket és modulokat készítsenek.
A Neverwinter Nights Diamond Edition teljes tartalma:
Az eredeti Neverwinter Nights kampány: Találd magad az intrika, az árulás és a sötét varázslat középpontjában a Neverwinter Nights-ban. Utazás veszélyes városokban, szörnyekkel teli börtönökben és a feltérképezetlen vadon mélyén, a Neverwinter városát elpusztító átkos pestis gyógymódjának felkutatására.
Két bővítőcsomag:
Shadows of Undrentide: Újabb kaland kezdődik a Shadows of Undrentide-ben! Négy ősi műtárgy visszaszerzéséért a mester felszámolja, utazzon az Ezüst Menetektől egy rég meghalt varázslatos civilizáció rejtelmeibe.
Az Underdark hordái: Folytassa az Undrentide árnyaiban megkezdett kalandot, és utazzon az Undermountain egyre furcsább és ellenségesebb mélységeibe, hogy kihívást nyújtson egy összegyűjtő gonosznak.
Három prémium modul:
Fedezzen fel több mint 40 órányi új történetet, majd folytassa a több száz modul kóstolását, amelyeket a közösség tagjai hoztak létre, mint te.
Kingmaker
ShadowGuard
Boszorkány ébren
Az Aurora eszközkészlet: Készítse el saját világát, tele egyedi szörnyekkel, elemekkel, csapdákkal, találkozásokkal és beállításokkal, majd ossza meg alkotásait a Neverwinter Nights közösség többi tagjával. (Csak Windows esetén)
Dungeon Master Client: Legyen a mesemondó! Irányítsd a szörnyeket, lényeket és karaktereket, akikkel a játékosok egy kaland során találkoznak.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szerepjáték
Megjelenés
2018.03.27
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Beamdog
Cikkszám
DIGI06376
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ