Murdered: Soul Suspect

Murdered: Soul Suspect

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 958 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A LEGNAGYABB MEGGYŰLÉS A SAJÁT.

Meggyilkolva: A Soul Suspect egy természetfeletti detektív thriller, amely kihívja a játékosokat, hogy oldják meg az esetlegesen legnehezebb esetet ... saját gyilkosságukat.

Amikor egy kockás múltú nyomozó, Ronan O'Connor erőszakos betörésbe keveredik, életét egy brutális és könyörtelen gyilkos idő előtt véget vet.

Megdöbbenve, hogy a túlvilágon találja magát, az „Alkonyat” elengedhetetlen világából való egyetlen menekülése az, hogy kideríti gyilkosának igazságát, felkutatja és bíróság elé állítja nyomozóösztönével és újszerű természetfeletti képességeivel.

Ronanként szabadon felfedezheti Salem mai városát: új-angliai stílusú faházait, keskeny utcáit, gótikus templomait és szellemi menedékjogát. Csatázzon a démoni szellemekkel, hogy megmentse lelkét, és feltárja a sokkoló kinyilatkoztatásokat arról, hogy ki felelős a haláláért.
JELLEMZŐK:
JELLEMZŐK:
Sötét, detektív thriller természetfeletti fordulattal: megoldod saját gyilkosságodat a túlvilágról.

A kanyargós történet, amelyet nagyszerű karakterek támogatnak, folyamatosan kérdéseket vet fel Salem titkai felett.

Fedezze fel az élők és a halottak világát Salemben, egy merülő városban, amely mélyen gyökerezik a természetfeletti és titokzatos kapcsolatokkal. Szabadon mozoghat egyik kísérteties helyről a másikra, és akkor is, ha befejezte a vizsgálatot, térjen vissza az előző jelenetekhez, hogy kövesse az új vezetéseket.

Vizsgálja meg a gyilkosságot természetfeletti készségek felhasználásával; birtokolják az embereket, hogy olvassák a gondolataikat, befolyásolják gondolataikat, vagy lássák és hallják, amit tudnak. Kövesse az ólmokat a falakon való átjárással és a teleportálással. Fedezzen fel új információkat az Alkonyatban elrejtett emlékek felfedésével vagy a halottak kihallgatásával. Használja a poltergeist készségeket a zavaró tényezők létrehozásához és további nyomok megismeréséhez.

Több száz gyűjthető tárgyat, mellékkeresést és esetet kereshet meg Salem korábbi polgáraitól, hogy megismerje a városról és annak lakosságáról szóló tényeket, javítsa nyomozói rangsorát, és segítsen összeszedni az igazságot a gyilkosról.

Túlélje az erős démoni szellemeket, akik felfalják a lelkeket abban a hitben, hogy visszanyerhetik sajátjukat. Stratégiailag használja a természetfeletti képességeket, hogy megkerülje és kicselezze őket, mielőtt örökre elszakítanák a lelket.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Szerepjáték
Megjelenés
2014.06.02
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Square-Enix
Cikkszám
DIGI06164
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ