Metro 2033 Redux

Metro 2033 Redux

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 668 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

2013-ban a világot egy apokaliptikus esemény pusztította, amely szinte az egész emberiséget megsemmisítette, és a Föld felszínét mérgező pusztává változtatta. A túlélők maroknyi része a moszkvai földalatti mélységében kapott menedéket, és az emberi civilizáció új sötét korba lépett.

Az év 2033. Egy egész generáció született és nevelkedett a föld alatt, és ostromolt metróállomás-városok a túlélésért küzdenek egymással és a kint váró mutáns borzalmakkal. Artiom vagy, a tűz előtti utolsó napokban született, de a föld alatt nevelkedett. Soha nem merészkedett túl a város határain, egy sorsdöntő esemény kétségbeesett küldetést indított el a metrórendszer szívében, hogy figyelmeztesse az emberiség maradványait egy szörnyű fenyegető veszélyre.

Utazása a metró alatt feledésbe merült katakombákból a fenti pusztaságú pusztákba vezet, ahol cselekedetei meghatározzák az emberiség sorsát. De mi van, ha a valódi fenyegetés belülről származik?
Termék áttekintés
A Metro 2033 Redux a kultikus klasszikus „Metro 2033” végleges változata, amelyet a 4A motor legújabb és legnagyobb iterációjában újjáépítettek a Next Gen számára. Az eredeti játék rajongói megtalálják a Metro egyedülálló világát hihetetlen világítással, fizikával és dinamikus időjárási hatások. Az újonnan érkezők lehetőséget kapnak arra, hogy megtapasztalják minden idők egyik legkiválóbb történetvezérelt lövöldözőjét; epikus kaland, amely ötvözi a megragadó túlélési horrort, a felfedezést, a taktikai harcot és a lopakodást.

Az elismert „Metro: Last Light” folytatás minden játékbeli fejlesztését és funkcióját átadták a Metro 2033 Redux-re - kiváló AI, vezérlők, animációk, fegyverkezelés és még sok más -, hogy izgalmas élményt teremtsenek újonnan érkezők és veteránok számára egyaránt. Két egyedi játékstílussal és a legendás Ranger móddal együtt a Metro 2033 Redux órákig tartó AAA játékmenetet kínál hihetetlen áron.
Játék jellemzők
Merüljön el a moszkvai metróban - szemtanúja lehet a játék egyik legszentrikusabb világának, amely életre kelt lenyűgöző következő generációs látványossággal a 60FPS-nál. Feltárja az orosz apokalipszis szörnyűségeit -, felszerelve a gázmaszkját és a kézzel készített fegyverek arzenálját, amikor szembe kell néznie a fenyegetéssel. halálos mutánsok, emberi ellenségek és maga a félelmetes környezet

Újjáépítve és újragyártva a következő generáció számára - ez nem pusztán "HD port". A Metro 2033-at átépítették a jelentősen továbbfejlesztett Last Light motor- és játékkereten, hogy létrehozzák a kultikus klasszikus végleges változatát, amelyet a rajongók és az újonnan érkezők egyaránt élvezhetnek

Két egyedi játékstílus: "Spartan" és "Survival" - lassú égésű Survival Horrorként közelíti meg a játékot, vagy a Spartan Ranger harci képességeivel oldja meg ezt a két egyedi módot

Visszatér a legendás Ranger Mode - mersz játszani a félelmetes Ranger Mode játékkal? Nincs HUD, UI, a holt harc és a korlátozott erőforrások együttesen, hogy létrehozzák a végső magával ragadó élményt

Megjegyzés azoknak az OS X Yosemite 10.10.5 felhasználóknak, akik Nvidia grafikus kártyával rendelkeznek, vagy meghaladják az alább felsorolt ​​minimális specifikációt:
Jelenleg külön illesztőprogramok állnak rendelkezésre az OS X Yosemite programot használó Nvidia felhasználókat érintő teljesítményproblémák kijavítására. Ezek az illesztőprogramok jelenleg csak az OS X Yosemite 10.10.5 operációs rendszerrel kompatibilisek, és itt találhatók: http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/89538/en-us .

Dmitrij Glukhovszkij nemzetközileg legnépszerűbb regénysorozata alapján

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2014. 08. 28.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Deep Silver
Cikkszám
DIGI05903
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ