Lords Of The Fallen Game of the Year Edition

Lords Of The Fallen Game of the Year Edition

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 305 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

9 elemet tartalmaz: Lords of The Fallen ™, Lords of the Fallen - Monk Decipher, Lords of Fallen - Demonic Weapon Pack, Fallen Lords - The Foundation Boost, Bukottak lordjai - Arcane Boost, Bukottak urai - Oroszlán szívcsomag, A bukottak ura - Ősi labirintus, A bukott urainak művészeti könyve, A bukott urak filmzene

Az ókorok idején a világi birodalmat a tiszta gonosz Istene irányította, aki az egész emberiséget rabszolgává tette uralma alatt. De a félelem haraggá vált, amikor a lázadás nőtt az emberek szívében - a Nagy Feltámadás hajnaláig, amikor megkezdődött a szabadságharc. A bukott Istent félredobó dicsőséges győzelem után az emberek új rendet diktáltak ... egy olyan világot, ahol soha nem lehet megbocsátani bűnt, és a megváltás nem volt lehetőség.
Most, évezredekkel később, a világ megremeg a félelemben, amikor a Démoni Rhogar Légió visszatér sötét birodalmából, amelyet ártatlan szellemek iránti éhség vezérel. Az emberiség kétségbeesett utolsó cselekedetében egy valószínűtlen védőt hív fel - egy elítélt bűnösöt, akit a társadalom elutasít és elűz a fényből ... egy férfit, akit Harkynnak hívnak. Most mentora, Kaslo mellett el kell utazniuk a Sötétség forrásához ... hogy szembenézzenek az Elesettek Uraival.
Merüljön el egy gyors ütemű akció-RPG-ben egy összetett és kielégítő közelharci rendszerrel, ahol a fegyverek, a páncélok és a készségek közvetlenül befolyásolják az ellenség sebességét és támadásait ... ha minden más kudarcot vall, tiltott varázserővel pazarolja ellenségeit.

Főbb jellemzők:

- Induljon el egy Epic Questen, amely mind az emberi, mind a démoni területeken átível
- Szembesülni a hatalmas urakkal, a Rhogar hadsereg tábornokaival
- Fedezze fel a hatalmas sötét fantáziavilágot
- Döntsön okosan, mert megpecsételheti a sorsát
- Használjon legendás fegyvereket és páncélokat egy hatalmas arzenálból
- Válassza ki az osztályát: Warrior, Cleric vagy Rogue, és személyre szabhatja képességeit és fegyvereit

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, RPG
Megjelenés
2014.10.28
Aktiválási régió
Europa, Közel-kelet, Ázsia, Amerika
Kiadó
City Interactive
Cikkszám
DIGI05523
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ