LEGO: Star Wars III - The Clone Wars

LEGO: Star Wars III - The Clone Wars
LEGO: Star Wars III - The Clone Wars
LEGO: Star Wars III - The Clone Wars
LEGO: Star Wars III - The Clone Wars
LEGO: Star Wars III - The Clone Wars
LEGO: Star Wars III - The Clone Wars

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 316 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL

A szeretett és kritikusok által elismert LEGO® Star Wars ™ franchise visszatért. A LEGO Csillagok háborúja III: A Klónok háborúja egyesíti a Csillagok háborúja világegyetemi epikus történeteit és ikonikus karaktereit, és eljut a Csillagok háborúja: A Klón Háborúk animációs TV sorozatához az összes új játékmenettel.

A játékosok vadonatúj játékmechanikákat fognak élvezni, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy messzire, messze távoli galaxisokban hozzanak létre, vezessenek és fedezhessenek fel őket, mint még soha. Lélegzetelállító látványtervek, valamint új karakterek és szintek ígérik a játékot a LEGO univerzumban az aláírás nyelvén-az arcán humor mellett. Több mint 20 történet-alapú küldetés és 40 bónusz szint, amelyek a teljes Klón Háború korszakát felölelik, a LEGO Csillagok háborúja III: A Klón háborúk lehetővé teszi a rajongók számára, hogy végtelenségig felfedezzék és nevethessenek a Csillagok háborújának galaxisán, a mai leg humorosabb, leginkább elérhető és akciódús LEGO játékban.

Termék információ
Új történet - A játékosok először tapasztalják meg kedvenc történeteiket a Csillagok háborújából: A Klónok háborúiból, amelyet visszaadtak a csodálatos LEGO világban, amelyet a rajongók ismernek és szeretnek.
Hatalmas földi csaták - A LEGO Csillagok háborúja vadonatúj játékosa, a játékosok átvegyék a klónos csapatok zászlóaljai ellen a könyörtelen droid-hadsereget - bázisokat építenek, járműveket telepítenek és megerősítéseket hívtak az ellenfelek legyőzésére.
SceneSwap - Hiteles a Csillagok háborújában, egy új funkció lehetővé teszi a játékosoknak, hogy több csapat irányítását elvégezzék külön helyszíneken. Együtt dolgozva a különböző célok elérése érdekében, a játékosok egyetlen gombnyomással irányítják az egyes csapatokat, miközben egyjátékos vagy többjátékos co-op módban játszanak.
Minden új főnökharc - A LEGO Csillagok háborújában a rajongók először harcolnak a hatalmas főnökök ellen, ahogyan azt a Klónok háborúja animációs sorozatában láthatják, köztük Gor, a Zillo Beast epika és sok más kedvenc.
Többrétegű űrkísérletek - A játékosok kedvenc hajóikban fel tudnak lépni, hogy navigálhassanak és repülhessenek a többrétegű harc során a galaxisban.
Új harci képességek - A karakterek dinamikusabbak lesznek, így a játékosok nagyobb szabadságot kaphatnak az ellenfelek ellen. A karaktereknek új fénykard képességeik is lesznek, beleértve a fénykard vágását, a fénykard dobását és a fénykard hegymászását. A játék új küzdelemképességeket is kínál, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy rejtvényeken átmenjenek és ellenségeiket legyőzzék.
Fedezze fel a galaxist - A játékosok 16 különböző csillagrendszerben képesek lesznek egzotikus helyeket felfedezni különféle hajókban. A rajongók gonosz szeparatistákként, a nemes köztársasági hősökként vagy akár fejvadászként játszanak, a karaktereket követve a galaxisban.
Bővített haderő képességek - Az Erő felhasználásával a LEGO objektumok irányításának minden új módjában a játékosok rejtvényeket oldnak meg, új területeket lépnek fel, felveszik és eldobják az ellenséget - még fegyverekké is.
Vadonatúj klónfegyverek, járművek és karakterek - Új klónfegyverek, beleértve a gyors tűzfegyvereket és rakétavetőket, valamint az összes felfedezésre váró új hatalmas tőkehajót, például Anakin Skywalker zászlóshajója a Resolute és Grievous pusztító hadihajója, a rosszindulatú ember. A játékosok új járműveken is navigálnak a galaxisban, mint például a köztársasági harci hajó, a Clone Turbo Tank vagy akár Anakin Jedi elfogója és a Twilight. A rajongók felfedezik kedvenc klasszikus karakterüket is, például Darth Vader, Chewbacca és Luke Skywalker.
Puzzle megoldás - A játék minden olyan új rejtvényt tartalmaz, amelyek jutalmazzák a kreatív gondolkodást a csapatmunka és az egyedi építési helyzetek felhasználásával, csak a távoli LEGO galaxisban.
Minden új világítás és animáció - A vadonatúj motor életre kelti a karaktereket, és a játékosoknak teljesen új szintű irányítást adnak élénk környezetben, ellentétben a LEGO játék valaha látott példáival.
Osztott képernyő - továbbfejlesztett dinamikus osztott képernyő a multi-player co-op számára, be- és kikapcsolási képességekkel a barátok és a családok együtt játszására.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2011.03.22
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
LucasArts
Cikkszám
DIGI05406
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows XP SP3, Windows Vista® SP2 vagy Windows 7

Processzor: Intel P4 2,24 GHz vagy AMD Athlon 64

Memória: 512 MB RAM

Grafika: 256 MB videomemória Shader 3.0 támogatással; ATI Radeon X1300 / NVIDIA GeForce FX 5800 / Intel GMA 3-Series

Tárhely: 8 GB szabad hely