Hitman Absolution (Elite Edition)

Hitman Absolution (Elite Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
7 407 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Hitman Absolution: Elite Edition a következőket tartalmazza:

- Hitman: Abszolúció
- Hitman: Absolution: Agency HX UMP DLC
- Hitman: Absolution: Agency Jagd P22G DLC
- Hitman: Absolution: Agency SPS 12 DLC
- Hitman: Absolution: Bartoli Custom Gun DLC
- Hitman: Absolution: Bronson M1928 fegyver
- Hitman: Absolution: Deus EX (Adam Jensen) álcázza a DLC-t
- Hitman: Absolution: Deus EX (Adam Jensen) kézifegyver-DLC
- Hitman: Absolution: High Roller Disguise DLC
- Hitman: Absolution: High Tech Disguise DLC
- Hitman: Absolution: Krugermeier 2-2 Gun DLC
- Hitman: Absolution: Public Enemy Disguise DLC
- Hitman: Sniper Challenge

A HITMAN ABSOLUTION hidegvérű merénylőt, a 47 -es ügynököt követi , amikor vállalja eddigi legveszélyesebb szerződését. Akiket elárult, akikben egyszer bízott, és a rendőrség vadászott rá, hirtelen egy sötét összeesküvés középpontjában találja magát, és egy korrupt és elcsavarodott világban kell elindulnia.

Az IO Interactive új, szabadalmaztatott Glacier 2 ™ technológiáját bemutató játék alapjaitól kezdve épült. Filmes történettel, jellegzetes művészeti irányzattal és rendkívül eredeti játéktervvel büszkélkedő HITMAN ABSOLUTION ötvözi a nagyon kedvelt klasszikus játékmenetet a Hitman franchise-ban még soha nem látott funkciókkal.

Jellemzők:

- A Glacier 2 ™ technológia bemutatása: HITMAN: Az ABSOLUTION alapjaitól kezdve épült fel, mozis történettel, jellegzetes művészeti irányzattal, valamint rendkívül eredeti játék- és hangtervezéssel büszkélkedhet.
- Szerződések mód: Készítsen saját egyedi találatokat úgy, hogy kiválasztja a szintet, a célokat, a fegyvereket és a merénylet szabályait egy innovatív új online módban. A létrehozott szerződéseket meg lehet osztani barátaival vagy az egész Hitman közösséggel, és az Ön által keresett pénz fegyvereket, frissítéseket és álruhákat nyit.
- A választás szabadsága: Vágd le a zsákmányodat, harcolj velük szemben, vagy alkalmazkodj, miközben haladsz. Mivel a 47-es ügynök a választás a tiéd a fejlett játékmechanikának és az úttörő AI rendszernek köszönhetően.
- Tapasztalja meg az élő, lélegző világot: A Hitman: Absolution világában minden pillanat történetgé válhat, mivel egyedi karakterek, gazdag párbeszéd és hollywoodi standard előadások együttesen hozzák létre a játékélményt, mint senki
- Álruhák: A 47-es ügynökként szinte mindenkinek a személye, akivel találkozol, a tiéd. Mozgassa le zsákmányát, lopja el az öltözéküket, és ösztönével keveredjen be és tévessze meg ellenségeit.
- Ösztönmód: Nézze meg a világot a 47-es ügynök szemével, és váljon a világ leghalálosabb orgyilkosává. A Hitman: Absolution Instinct Mode használatával megjósolhatja az ellenség mozgását, új módszereket fedezhet fel a meggyilkoláshoz és a nagy teljesítményű fegyverek halálos pontossággal történő felhasználásához.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2012.11.19
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Square Enix
Cikkszám
DIGI04676
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ