Heliborne

Heliborne

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 567 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Repüljön a világ legjobb helikoptereivel - az 1950-es évek klasszikus gépeitől a 21. század modern harci helikopteréig. Játsszon küldetésekkel barátaival és versenyezzen a játékosokkal a világ minden tájáról különféle multiplayer módokban! Ön képes lesz részt venni egy dinamikus csatatéren, ahol támogatni fogja a földi erők mozgását, amelyek megerősítik a pozíciókat és létrehoznak ellátási vonalakat.
A HELIKOPTER VÉGZŐ JÁTÉKOK VISSZAÉRTÉSE
A Heliborne egy majdnem elfeledett műfaj - helikopter akciójátékok - visszatérését jelzi! Itt elmerülhet a történelmi konfliktusokban, felfedezheti a valós helyek ihlette térképeket, és könyörtelen levegő-levegő és levegő-föld harcban vehet részt.
Ha több mint 40 helikoptert repül, 3 különböző osztályba osztva, akkor harcolni fogsz más pilótákkal, valamint tankokkal, csapatokkal és légvédelmi tüzérséggel is. Kipróbálhatja képességeit többjátékos módokban, például Skirmish (a hegy-hegy stílusú módban) vagy a Frontline-ban (mivel a bázisokat a játékosok elfogják, a szárazföldi járművek konvojban születnek, és a térkép mentén mozognak, hogy megerősítsék a bázisokat és a pozíciókat), vagy egyedül játszani az új egyjátékos küldetéseket.Heliborne-ban a fegyveres konfliktusok valóságát kívántuk hűségesen újra létrehozni, és dinamikus és realisztikus játékmodellt készíteni. Önnek lehetősége van arra is, hogy többet megtudjon a forgószárnyas repülőgépek fejlesztéséről. A játék különböző történelmi korszakokat mutat be, a technológiai innovációra összpontosítva, amely az évek során megváltoztatta a helikopter harcát. Például az egyes helikopterek kirakodása teljes egészében olyan fegyverrendszereken alapszik, amelyeket tárolnak vagy használtak volna aktív harci színházakban és műveletekben. Nem fogja látni a fegyverek kirakodását helikopterein, ami történelmileg nem pontos!
HELIBORNE JÁTÉK:
ÚJ! Harcolj az AI-vel az új egyjátékos módban!
elveszíti magát egy dinamikus harci repülő játékban
40 legendás helikopterrel repülhet, beleértve az 1955 és 2000 közötti modelleket
Használjon több mint 100 lehetséges hasznos teherváltozatot
széles nyitott térképek, ideértve a Tonkin-öböl (Vietnam), a Nguyen Hue művelet (Vietnam), a Badakhshan tartomány (Afganisztán), a Khost régió (Afganisztán) és Koszovó
Tesztelje tudását egyjátékos, co-op és versenyképes multiplayer játékban akár 16 játékos számára
játssza az utat: teljes mértékben támogatja a játékvezérlőket, repülési botokat, valamint a billentyűzetet és az egeret!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie, Sokszereplős többjátékos
Megjelenés
2017.10.12
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Klabater
Cikkszám
DIGI04585
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ