Galactic Civilizations II (Ultimate Edition)

Galactic Civilizations II (Ultimate Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
711 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Szerezd meg a teljes Galactic Civilizations II sagát, benne az év PC-s stratégiai játéka díjjal elismert Galactic Civilizations II: Dread Lords-szal, a díjnyertes Dark Avatar kiegészítővel és a legújabb, Twilight of the Arnor kiegészítővel!

Galactic Civilizations II: Dread Lords: a Galactic Civilizations II az ugyanilyen nevű 2003-as körökre osztott stratégiai sikerjáték folytatása. A játékos egy űrutazó civilizáció vezetőjének szerepét ölti fel, és egy ellenséges galaxisban kell irányítania annak terjeszkedését. A játékosnak egyensúlyban kell tartania gazdasági, technológiai, diplomáciai, kulturális és katonai erejét, hogy szövetségeket kössön, háborúzzon, és végül uralja a galaxist. A játék egyjátékos módú, és lehetővé teszi, hogy a játékos véletlenszerűen generált galaktikus térképen játsszon, vagy végigjátsszon egy több küldetéses hadjáratot, ami egy ősi, Dread Lords nevű ellenség történetét meséli el.

Galactic Civilizations II: Dark Avatar: a Stardock díjnyertes stratégiai sikerjátéka, a Galactic Civilizations II: Dread Lords kiegészítője. Ez a kiegészítő nem csak az olyan szokásos tartalmat adja a játékhoz, mint a kiegészítők általában, például új ellenfeleket, új egységeket és egy új hadjáratot, hanem nagy mértékben kibővíti a Galactic Civilizations II játékmenetét is. Az új jellemzők között vannak aszteroidaövek a csillagtérképen, melyekből nyersanyagok bányászhatók, különleges bolygók, melyek kolonizálásához speciális technológiák szükségesek, kémek szabotázshoz és destabilizáláshoz (vagy hogy védjék a te bolygóidat ugyanezektől), új típusú diplomáciai egyezségek, fejlesztett mesterségesintelligencia-motor, és sok más!

Galactic Civilizations II: Twilight of the Arnor: 2227-et írunk, és a háború tüze emészti a galaxist, a gonosz Dread Lordok manipulációinak köszönhetően. De a megmaradt frakcióknak, a földiek vezetésével, van egy terve arra, hogyan szabadítsák meg a galaxist a Dread Lordoktól egyszer s mindenkorra.

Bővítsd ki a Galactic Civilizations II univerzumot Terror Starokkal, civilizációnkénti különleges technológiafákkal, térképszerkesztővel, egyedi felálláskészítővel, hadjáratszerkesztővel, új hajótípusokkal, új bolygófejlesztésekkel és sok egyébbel!
Fő jellemzők:
A bolygókat, csillagokat, aszteroidákat és űrcsatákat gyönyörű 3D-s játékmotor kelti életre.
Készíts egyedi 3D-s hajókat alkatrészenként a Shipyardban.
Játssz a tucatnyi egyedi civilizáció bármelyikével, vagy alkosd meg sajátod.
Több út a győzelemhez: katonai hódítás, kulturális dominancia, politikai szövetség, technológiai felsőbbrendűség, vagy felemelkedés.
Lebilincselő játékmenet: dinamikus galaxisok az aprótól a gigantikusig.
Nagyszerű többszálas mesterséges intelligencia teszi lehetővé, hogy a számítógép irányította játékosok anélkül jelentsenek kihívást, hogy csalniuk kellene.
Tedd közzé pontszámod online a Metaverse-en keresztül és versengj játékosokkal a világ minden tájáról.
A teljesen módosítható tervezés lehetővé teszi, hogy a játékosok egyedi ellenfeleket, grafikát és felállásokat hozzanak létre.
A fejlett diplomáciával a játékos kereskedhet, megállapodásokat és szövetségeket köthet, és sok egyebet tehet.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Indie, Stratégia
Megjelenés
2011.12.02
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Stardock Entertainment
Cikkszám
DIGI04078
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ