Europa Universalis IV - Digital Extreme Edition Upgrade Pack

Europa Universalis IV - Digital Extreme Edition Upgrade Pack

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
933 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Másodszor felmerül a kérdése, hogy az Europa Universalis IV digitális extrém kiadását nem kapja meg a kezdetektől? Itt az alkalom, hogy orvosolja ezt!
Az Europa Universalis IV: Digital Extreme Upgrade a következőket tartalmazza:

Europa Universalis IV: A Csillagok és Félhold csomag
A Csillagok és Félhold eseménycsomag javítja a játékmenetét az Europa Universalis IV-ben a muszlim hit uralkodói számára.
A csomagban található összesen 70 új eseménykép hozzáadja a játékélmény vizuális ízét. Ez az eseménycsomag számos új eseményt és eseményláncot tartalmaz a muszlim uralkodók számára, kiegészítve a játékba merülést.

Europa Universalis IV: A félhold egységcsomag lovasai A
sebesség és a mobilitás előtt a páncélok helyett a muszlim világ lovassága inkább a hadviselés csúcspontja évszázadok óta.
Összesen 12 egyedi lovasmodelltel, az oszmán, a Mamluk és a perzsa nemzetek számára a Crescent Unit Pack lovasai tovább javítják az Europa Universalis IV vizuális élményét.

Europa Universalis IV: A Konstantinápoly zenecsomag hódítása A Konstantinápoly
ostrom ihlette, a Constantinople Music Pack három új dalt ad az Europa Universalis IV hangzásához.
A három új dalt, amelyek 10 új percet tartalmaznak a mesterien komponált zenéről, a tehetséges Andreas Waldetoft készítette, aki a korábbi Paradox játékok, például a Crusader Kings II, a Hearts of Iron III és a Victoria II zenéjéről híres.

Europa Universalis IV: American Dream Az
Europa Universalis IV: American Dream DLC több mint 50 új, egyedi eseményt, 10 témájú eseményképet, valamint számos új egységmodellt ad hozzá az Amerikai Egyesült Államokhoz.

Europa Universalis IV: A 100 éves háborús egységcsomag
Számos új, egyedülálló egységmodell segítségével a hatalmas nemzetek számára a 100 éves háborús egységcsomag javítja az Europa Universalis IV tapasztalatait. Ebben az egységcsomagban 11 gyalogosmodell található a harcoló nemzetek számára, köztük Anglia, Franciaország, Skócia, Burgundia és még sok más.

Europa Universalis IV: A Purple Phoenix bővítése
Europa Universalis IV: Purple Phoenix DLC új, egyedi eseményeket, témájú eseményképeket és számos új egységmodellt ad a Bizánci Birodalomhoz.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2013.08.12
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI03361
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ