Duke Nukem Forever

Duke Nukem Forever

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
376 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Király visszatért!

Betárazva, csőre töltve és akcióra készen, Duke durván büntet, súlyos fegyvereket, hatalmas robbanásokat és fékevesztett szórakozást kínálva!

Öltsd magadra Duke Nukem napszemüvegét és csizmáját. Támadnak az idegen hordák, és csak Duke mentheti meg a világot. De ezt az eposzi hőst disznózsaruk, idegen zsugorsugarak és hatalmas idegen főellenségek sem akadályozhatják meg célja elérésében: megmenteni a világot, megmenteni a csajokat, és jót menőzni közben.

A Király arzenálnyi elszállt fegyverrel, szüntelen akcióval és példátlanul interaktív világgal érkezik. A több órányi akció és egy sor figyelemre méltó többjátékos mód biztosítja, hogy a szórakozás szünetmentes legyen.
Történet
Az idegen szemétládák nem tanulták meg elsőre a leckét? Duke egy ideje már pihenőre vonult, lazítva és üzletláncot építve a hírnévre, melyet a Földnek az első inváziótól való megmentése során szerzett. De az idegenek megint visszatértek a Földre, bekavarva Duke jól bejáratott élvhajhász életvitelének.
Az idegen megszállók elrabolják a földi nőket, főleg a dögöseket! És Duke összes sörét is megitták. Ez már nem járja! Miközben Duke átküzdi magát az idegenek hullámain, az egykor gyönyörű szerencsejáték-birodalom és Duke Nukem franchise-lánc a szeme láttára dől romba. Ideje büntetni!
Jellemzők
Röhögőgörcs: Duke nem finomkodik. Folyamatos beszólogatása harsány derültséget kelt a játék egésze során.
Interaktív világ: dobálj kedvedre kosárra, súlyzózz, flipperezz, biliárdozz, léghokizz és nyerőgépezz.
Lépték és változatosság: a kirobbanó FPS akciónak, külső helyszíneknek, autóvezetésnek és feladványmegoldásnak köszönhetően a játékosok sosem unják meg a végtelen szórakozást.
Semmihez sem fogható többjátékos: a klasszikus játékmódok egy Duke-os csavarral térnek vissza. Zsugorítsd össze és taposd el, fagyaszd meg és zúzd szét ellenfeleid, vagy csak lődd őket cafatokra egy rakétával.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Meztelenség vagy szexuális tartalom, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, FPS
Megjelenés
2011.06.09
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI02989
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ