Dishonored (Definitive Edition)

Dishonored (Definitive Edition)
Dishonored (Definitive Edition)
Dishonored (Definitive Edition)
Dishonored (Definitive Edition)
Dishonored (Definitive Edition)
Dishonored (Definitive Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 408 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

Tapasztalja meg a végleges Dishonored kollekciót. Ez a teljes gyűjtemény magában foglalja a Dishonoredot, a több mint 100 Game of Year díj nyertesét, valamint az összes kiegészítő tartalmat - a Dunwall City Trials, a Dunwall kés, a Brigmore boszorkányok és a Void Walker Arsenalját.

Az Arkane Studios, az Edge Online 2012-es Év Stúdiója által kifejlesztett Dishonored egy magával ragadó első személyes akciójáték, amely bosszú által vezetett természetfeletti bérgyilkossá vált. A Dishonored rugalmas harci rendszerével kreatív módon távolítsa el a célpontjait, amikor összekapcsolja a rendelkezésére álló természetfeletti képességeket, fegyvereket és szokatlan eszközöket. Folytassa ellenségeit a sötétség fedezete alatt, vagy könyörtelenül támadja meg őket fegyverekkel. Az egyes küldetések kimenetele az Ön által választott döntések alapján jelenik meg.

DLC benne:

A Dunwall

kés A Dunwall késében veszi Daud szerepét, a legendás merénylőt, aki megölte a császárnőt. Miután meggyilkolta a császárnőt, és örökre megváltoztatta Dunwall sorsát, megkezdi a megváltást. Kapjon hozzáférést Daud új fegyvereihez, eszközeihez és természetfeletti képességeihez, miközben áthalad a Dunwall még láthatatlan részein, beleértve a város bálnavadász központját, a Rothwild vágóhidat és az erősen őrzött törvényes körzetet.

A Brigmore boszorkányok

Folytassa az utazást legendás merénylőként, Daud-ként a The Brigmore Witches-ben. Daud történetének ez a következtetése ellentmond a háborúzó banda-frakcióknak és a veszélyes Brigmore boszorkány-szövetségnek. Utazás a Dunwallon belül felfedezetlen helyszíneken, beleértve a Drapers Wardot és a Brigmore-kastélyt, ahol természetfeletti erőkkel találkoznak majd, amelyek tesztelik új fegyvereidet és képességeidet.

Dunwall City Trials

A Dunwall City Trials során élvezze a Dishonored rugalmas harci rendszerét, lopakodó játékmenetét és a különböző beállításokat egy teljesen új módon, miközben 10 különféle térképen halad át, amelyek különféle kihívásokkal járnak. Tegye próbára a lopakodó, harci és mobilitási képességeit, amikor tisztázza az igényes célokat, felszabadítja az új eredményeket és titkokat, és felmászik a globális online ranglistán.

Void Walker's Arsenal

A Void Walker's Arsenal kiegészítő csomaggal hozzáférjen a korábban csak a Dishonored előzetes megrendelésével elérhető négy tartalomcsomaghoz. Ezek a kötegek egyedi karakterbónuszokat, további csontokbőr-bővítőhelyeket és még sok másat kínálnak.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, FPS
Megjelenés
2013.10.10
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Bethesda
Cikkszám
DIGI02715
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows Vista / Windows 7

Processzor: 3.0 GHz dual core vagy újabb

Memória: 4 GB RAM

Grafika: 512 MB video RAM (NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850)

Tárhely: 9 GB szabad hely