Dead Space

Dead Space

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 535 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Csak a halottak élnek túl.
Egy hatalmas mély űrbányászhajó elsötétül, miután furcsa tárgyat fedez fel egy távoli bolygón. Isaac Clarke mérnök a javítási misszióba kezd, csak hogy rémálom vérfürdőt fedezzen fel ?? a hajó legénysége szörnyűen levágták, és idegen csapásokkal fertőződtek meg. Most Izsákot levágják, csapdába esnek és elszánt harcot folytatnak a túlélésért.

Stratégiai szempontból véres végtaggal távolítsa el a Necromorph ellenséget.
A nulla gravitációs harc azt jelenti, hogy a terror bárhonnan sztrájkolhat.
Fedezze fel ennek a megdöbbentő thrillernek a borzalmas igazságát .

Játék jellemzők:

Rendetlen szörnyeteg, aki megölte
A nekromorfok nem hasonlítanak minden olyan ellenséghez, akit korábban láttál. A fejlövések annyira károsítják őket, mint a gumibetétek. A túléléshez szétszedni kell a rovarszerű végtagokat.


Javított fegyverek Nincs sok hagyományos lőfegyver az Ishimura fedélzetén, ám Isaac eszközkészletében rengeteg megállító erő található. Küldjön vízszintes vagy függőleges energiaszennyeződést az ellenségnek a plazmavágóval, távoli módon vezérelje a nagy sebességű fűrészlapot a Tárcsás Ripperrel, és töltse fel a folyosókat széles pusztító erőkkel a Line Gun segítségével. Változtassa meg a dolgokat alternatív tűzmódokkal, és vásároljon frissítéseket a lőszer, az energia és az újratöltési sebesség növelése érdekében.

Valós idejű támadások.
Bármit is csinál, ne ejtse le az őrét. Minden valós időben zajlik. Ez azt jelenti, hogy bármilyen elvégzett művelet, akár az újratöltése, akár a készlet lebontása, tökéletes lehetőséget kínál a Necromorph-oknak a támadásra. Ez a rémálom csak most kezdődött el, és a dolgok mélyére kell jutnunk, ami itt történt.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2013.02.05
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI02467
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ