Catherine Classic

Catherine Classic

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 062 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Fedezze fel a szerelem örömeit és szörnyűségeit, amikor Vincent, egy nehéz döntést megválasztó ember: feleségül veszi régóta barátnőjét, Katherine-t, vagy lépjen tovább a hihetetlen szőke lányhoz, akit éppen most felébredt - Catherine nevű! De vigyázz! Helytelen döntést hoz, és halott lehet. A szabad akarat, a kapcsolatok kényes jellege és a választások által bevont témákba eme cselekvési-kaland-kirakós játék minden máshoz hasonló élmény.

Az ATLUS all-star csapata, amely életre keltette a Persona sorozatot, valamint a Studio 4 ° C animációja, amely a 'Memories' és 'Tekkon Kinkreet Black & White' anime filmekből ismert, a Catherine Classic mestermű az elegáns megjelenés és formatervezés területén.


Jellemzők

A választás, hogy

Vincent szíve szakadt két nő. Az egyik oldalon Katherine ül, a lány, aki valamikor Vincenthez szeretne házasodni. Másrészt Catherine, aki a semmiből tűnt fel. Mindkettő szívét és lelkét vonzza ... A történet sok utat tehet, és ennek a romantikus horror-mesenek elképzelhetetlen helyekre vezethet.


Rémálmi rejtvények

Mozgassa a blokkokat egy utat létrehozva, és mászjon fel egy rémálom toronyba, miközben elmenekül az üldöző szörnyektől. A blokkok legalacsonyabb szintje esik az idő múlásával. Ha nem mozog állandóan, velük esik. Nincs idő pazarolni!

A beállítás minden este változik, egyre magasabbra emelkedik az égbe. Minél több szakaszban legyőzi a Vincent, annál összetettebbé válnak a haladáshoz szükséges stratégiák.

Különböző akadályok akadályozzák Vincent útját. Egyes blokkok csapdák, amelyek arra várnak, hogy eltakarja az óvatlan mászókat. Mások felrobbannak, és mindent megsérülnek körülöttük. A rémálomban lévő juhok kétségbeesetten élnek reggelig is. Megragadnak az utadon, elrontják a blokkokat, vagy akár megpróbálnak kiszabadítani. Szüksége lesz az értelmére és a furcsa tárgyak segítségére, amelyek kezelni tudják a juhokat, eltávolíthatják a veszélyeket vagy új ösvényeket hozhatnak létre, ha el akarják érni a csúcsot!


Három játékmód

játssza át Vincent szerelmi, vágyainak és önrendelkezésének csavaró történetét az Arany Játszóházban.
Bábelben fogadja el a torony kihívásait magas pontszámokért, egyjátékos vagy helyi co-op.
Vegyen szembe más játékosokkal a helyi multiplayerben, hogy meghatározzák, ki a jobb mászó Kolosszeumban.


Továbbfejlesztett PC-hez

A Catherine Classic az ATLUS páratlan klasszikus akciójáték eredeti verzióját hozza a PC-re, amelyet a modern PC-k számára továbbfejlesztettek.

A japán Voice Over először nyugaton érhető el
4K felbontás
Feloldva a képkockát
Testreszabható billentyűzet- és egérvezérlők
Vége a szeretetnek? Mássz fel a tetejére, vagy megpróbálsz meghalni.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Ez a játék tartalmazhat minden életkor számára nem megfelelő tartalmat: vér, részleges meztelenség, szexuális témák, erős nyelv, alkoholfogyasztás, erőszak.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland
Megjelenés
2019. 01. 10.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
SEGA
Cikkszám
DIGI01638
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ