Carmageddon Max Pack

Carmageddon Max Pack

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Angol
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
886 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Carmageddon az eredeti szabad formájú vezetési szenzáció, ahol a gyalogosok (és a tehenek!) Egyenlő pontokat mutatnak, és ellenfeleitek egy csomó őrület az autóipari gyilkos gépek csavart keverékében. A játék anarchikus meghajtót kínál, bárhol is tetszik, és a szürreális komédia erőszakos cselekedetei. Ez a verseny játék, ahol a verseny a wimpok számára készült.

Most ugyanaz a Mac & PC klasszikus, amelyet a világ körül letiltottak, visszatért!

Carmageddon olyan valós környezetben működik, amelyet gyilkos mezőkké alakítottak át, ahol a helyiek veszélyben vannak az utcákon. Amellett, hogy autóját fegyverként használja, minden szintet nagylelkűen meghintünk olyan bekapcsolásokkal, amelyek óriási hatások széles választékát mutatják, és ezáltal az eljárás további extra őrültséggel jár. Minden esetben lehetősége van arra, hogy „játssza le az utat” ... pazarolja az összes ellenfelet, öld meg minden gyalogost, vagy (elpusztítsd a gondolatot) töltsd ki az összes kört. Ó, és vigyázz - a rendkívül kemény páncélozott jármûveikben zsaruk bukkannak, és ha rosszul fognak rájönni, akkor úgy lesznek, mint egy tonna hideg sertéshús."Hölgyeim és uraim, indítsa el a motorokat! A nyilvánosság tagjai, MINDEN perce van arra, hogy elérje a minimális biztonságos távolságot!"

Őrült járműválaszték és vezetők, mindegyik saját személyiséggel és vezetési stílusú.
A játék, amely az igazi 3D-s fizika úttörője volt,
A játék, amely úttörő szerepet játszott a jármű dinamikus károsodásában
A játék, amely úttörője volt fröccsenő nagymamáknak. És tehén.
Valójában a súlyosan megijedt gyalogosok széles körét fröcsköli.
28 veszélyesen eloszlatott ellenfél
11 vadul izgalmas környezet
Karrier mód, amely 36 kielégítő módon erőszakos szintet tartalmaz
Race és Wreck ellenfelek 30 játékképes autó feloldásához!
Több mint 40 szórakoztató tápegység és „lekapcsolás”.
Nagyszerű nyitott világpálya-tervezés, amely lehetővé teszi a felfedezés teljes szabadságát.
Rejtett bónusz területek megtalálhatók.
Nevetségesen kielégítő, arcade stílusú játékmenet.A cél az, hogy a játékos tovább haladjon a rangsorolási rendszeren, a 99. helyről az elsőre. A lejátszó járművet számos számítógépes vezérlésű versenytárs ellen bontják, például városokban, aknákban és sivatagi városokban. A szinteket háromféle módon lehet legyőzni:

A versenypálya összes körének befejezése, mint egy normál versenyjáték.
Az összes ellenfél járműének pazarlása (roncsolása).
Az összes gyalogos megölése a környéken.

Mindegyik szintnek van egy határideje, de több idő nyerhető az ellenőrző pontokon való áthaladással, a powerupok gyűjtésével, a versenytársak autóinak megrongálásával / megsemmisítésével, valamint a gyalogosok futtatásával (a stílusért járó bónuszokkal).
Ezek a cselekedetek a jutalmakat is megkapják a játékosoknak, amelyek felhasználhatók azonnali javítások elvégzésére vagy az autó helyreállítására (például egy szakadék leesése után). Használhatók páncél-, hatalmi és bűncselekmény statisztikák frissítésére is az Alkatrész üzletben a versenyek között. Ugyanakkor ideje váltani, hogy melyik autót vezesse, ha mások szereztek bennünket.
A „versenyben” részt vevő ellenfelek mellett néhány szint tartalmaz számos erősen páncélozott Cop autót is, amelyek aktiválják a sziréneiket és a játékost meghökkentik, ha provokálva vannak. Megtámadhatók és megsemmisíthetők, de nem számítanak ellenfélnek. Egy szinten létezik egy "Super Squad Car", amely megsemmisítésre igényelhető.
A több kamera nézőpontú Action Replay a verseny bármely pontján elérhető.


Carmageddon megnyerte az „Év játékának” trófeát az 1997-es PC Zone Reader díjban.

A Carmageddon 1 és 2 1997/1998- ban „az év vezetési játékának” vettek részt .

AZ EREDETI JÁTÉK KIVÁLASZTOTT ÁTTEKINTÉSEI
Az eredetileg a PC-hez 1997-ben kiadott Carmageddon azonnali sláger volt, és a címek világszerte több mint 2 millió példányt adtak el. Így gondolta a játék sajtó egy olyan mintája akkor:

„A Carmageddon zsigeri, erőszakos, jármű-szórakoztató ...” - A 10-ből a GameSpot 8,8-ból

„A Carmageddon, hogy egyenesen a lényegre kerüljön, az egyik legjobb számítógépes játék. "Játsszam már valaha ... Carmageddon Isten!" - Duncan McDonald 95% Classic Award PC Zone Magazine

“A Carmageddon egyike azoknak a játékoknak, amelyek csak egyszer jelennek meg a kék holdban. Alapvető vásárlás. ” - Az Escape Magazine 6-ból 6-ból

“A játékmenet helyszíni, és bárki, akinek elég sötét humorérzéke van, engedje el.”- A számítógépes szerencsejáték világ 4-ből az ötből:

„Tehát legközelebb, amikor a GTA VI-n fegyvereket lő le, csak ne feledd, először ott volt a Carmageddon vitája, és nagyon köszönheted ezt.” - A RetroGardenCarmageddon az első a grafikusan erőszakos vezetés-orientált videojátékok sorozatából. A Stainless Games tervezte és fejlesztette ki, az SCi kiadta, és 1997. június 30-án jelentette meg a PC-n és Mac-en.
Plakát gyerek volt és marad a videojátékok ellentmondásában. A viták körülvették a játék központi premisszáját; az, hogy jutalmat szerezzen az ártatlan gyalogosok lerohanásáért.
A játék figyelemre méltó volt a realisztikus és úttörő fizikája, valamint a játékon belüli cselekvés-visszajátszási tulajdonságai miatt. Ez egyúttal a homokozó 3D vezetési játék egyik legkorábbi példája volt, és más későbbi játékokat is befolyásolhatott, beleértve a Driver és a Grand Theft Auto sorozatot.

A STAINLESS JÁTÉKOKRÓL A
Stainless-t 1994-ben alapították Patrick Buckland, a játékipar veteránja, amely az 1982-es jura időszakra nyúlik vissza, és Neil Barnden, akiknek hajja volt egy mamut. 8 főből álló csapat dolgozott az eredeti Carmageddonnál a Stainless-nél, és öt fő továbbra is a társaságnál működik, bár néhányat manapság a pincében lévő kicsi párnázott helyiségben tartanak fenn.

A Stainless Games jelenleg mintegy száz őrült, elkötelezett embert foglalkoztat válogatott nemű, magasságú és szélességű emberrel. Mindannyian bizonytalanul lógnak egy kicsi, fás szikláról, közvetlenül Anglia déli partja mellett.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie, Verseny
Megjelenés
1997.06.29
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
THQ Nordic
Cikkszám
DIGI01589
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ