Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 2 (DLC)

Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 2 (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 404 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

2. OSZTÁLY: CSAPAT. KÜZDENEK.
A második Modern Warfare® 3 DLC kollekció teljesen új Multiplayer / Survival Mode térképekkel, Special Ops missziókkal és a Face Off térképek debütálásával indul. A franchise-tól teljesen új, a Face Off a multiplayer minden szórakozását és intenzitását újfajtavá alakítja: 1 vs 1 és 2 vs 2 közeli küzdelem. A vadonatúj játékélményen kívül a Collection 2 3 multiplayer térképet és 2 Special Ops missziót telepít, amelyek új rajongók számára kínál helyszíneket, hogy kipróbálhassák multiplayer és special Ops képességeiket.
Szentély: Felfüggesztve ezer lábnyira felfelé, a magasságon kívül többet fogsz harcolni Közép-Görögország magasodó homokkő-kolostoraiban. A több mint évek óta kialakult szentély természetes kőoszlopai visszataszították a betörő seregeket és ellenálltak az idő pusztulásainak, de most szembe kell nézniük a telepítéseddel. Tesztelje képességeit - és az ősi szerzetesek kézműveségét - az SMG arénálával, támadó puskákkal és lövészeivel. Ne feledd: ne nézz le.
Alapítvány: Utazás Dél-Korea szívébe egy leszerelt betongyár számára, ahol a cement folyik és a golyók repülnek. Az utak és épületek építésének évtizedek óta a tornyos létesítmény most tökéletesen felépített harci zóna a szippantáshoz és a lövöldözés szabályaihoz. Ne gyalogoljon a gyár közepén lévő tornyosító beton darálótól, kivéve, ha azt akarja látni, hogy a tapadási arány megegyezik-e a sorsával.
Oázis: Noha valaha festői menekülés volt a nyaralók számára, a szétszóródó Hotel Oasis ma már többjátékos paradicsom, több harci sávmal, egy ősi erőd tetején.
Ölj kapcsolót: Egy intenzív új különleges hadműveleti misszió, amely két emberes csapatát mélyen az ellenség területére helyezi. Az Ön feladata - összeomlik egy orosz hordozó elektromágneses impulzus robbantásával. Legyen a földön lévő katona, és elinduljon a robbantási helyre, vagy játssza le az orvlövészet, amely létfontosságú takarótüzet nyújt a város felett magas kilátópontból. Dolgozzanak együtt, vagy kockáztassák, hogy ellenséges erők hordája túllépje őket.
Vasborítás: Ha az egyik játékos egy Abrams-osztályú tankot szállít, a másik gyalog kíséretében tisztítja a strandokat, és fedezi a repülőgép roncsjait, miközben elmenekül Hamburgból az ellenséges vonal mögött ebben a vadonatúj Special Ops Misszióban.
Menekülés: A Modern Warfare® franchise-történelem első „Face Off” térképe, amely egykor egy egzotikus akváriumokkal és túlméretes medencékkel büszkélkedő trópusi tengerparti menekülés volt, most a menedék a könyörtelen erőszakos fellépéshez.
Kilátás: A harci fáradt hegyoldalba vésett, ez az új „Face Off” térkép az ellenzéssel szemben egy előremenő megfigyelési bázison ragadja meg a toronyhelyeket és a szűk folyosókat.
Erózió: Menjen végig a mediterrán romokon és az ősi vízvezetékeken, és használjon maradék római kőműveket ezer éves borítóra ezen az új „Face Off” térképen.
Terep: Haladjon Skócia Orkney-szigeteire a legfrissebb „Face Off” térképhez, ahol az áruló sziklafal, a barlanghálózatok és a földelt szállítóhajó rozsdás és romos maradványai állandó harcot biztosítanak.
HASZNÁLATA: KIK VISSZA VISSZA?
Tapasztalja meg teljesen új módját a multiplayer játékának barátaival. A franchise-tól teljesen új, a Face Off a multiplayer minden szórakozását és intenzitását újfajtavá alakítja: 1 vs 1 és 2 vs 2 közeli küzdelem. Kisebb, szuperkoncentrált többjátékos térképekkel, amelyeket kifejezetten a stratégia, a készség és a csapatmunka ösztönzésére terveztek, mint még soha.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció, FPS
Megjelenés
2012.06.20
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Activision
Cikkszám
DIGI01545
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ