Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
34 406 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Tartalmazza a terminál bónusz térképet és a Zombie-t az Spaceland Pack-ben, tartalmaz egy fegyverkampót, hívókártyát és egy sors- és vagyonkártya-csomagot!

Az Infinite Warfare három egyedi játékmódot kínál: Kampány, Többjátékos és Zombik.

A kampányban a játékosok Reyes századosként, a pilóta felé fordult parancsnokként játszanak, akinek a fennmaradó koalíciós erõket egy könyörtelen, fanatikus ellenség ellen kell vezetnie, miközben megpróbálja legyõzni a világ halálos, extrém környezetét.

A multiplayer ötvözi a folyékony lendületen alapuló mozgásrendszert, a játékosokra összpontosított térképtervezést, a mély testreszabást és egy vadonatúj harci felszerelés rendszert, hogy intenzív játékélményt teremtsen, ahol minden második számít. Combat Rig (Rigs) a végső harci rendszerek. Minden Rig egy élvonalbeli, taktikai harci öltöny, amelyet a játékos visel, és teljesen különböző játékstílusokhoz készült. A játékosok csatlakoznak a négy vadonatúj küldetési csapat egyikéhez is, hogy felszabadítsák a csapat egyedi hívókártyáit, camoszait, emblémáit és fegyvereit.

A Zombikban térjen vissza időben az élőhalottak elleni küzdelemhez az 1980-as évek vidámparkjában, rengeteg túrával, fantasztikus arcade-nal és funky, működő hullámvasút-val kiegészítve. Ragadja meg a mód korábban szeretett aspektusait, mint például a húsvéti tojásokat, a tápfeszültségeket és az új fegyvereket, miközben olyan újításokat tapasztal, mint a vadonatúj csapatszerelő, az After Life Arcade, valamint a Sors és Fortune kártyák.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, FPS
Megjelenés
2016.11.03
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Activision
Cikkszám
DIGI01534
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ