Californium

Californium

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 988 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Szokatlan szhenángan formájában és egy rossz utazás első személyes tapasztalatának formájában Californium tiszteletét fejezi ki Philip K. Dick sci-fi legenda (Blade Runner, kisebbségi jelentés, Total Recall, The Man in the High Castle stb.) Által. az ön írójának életébe szállít, aki saját identitását keresi. Meg fogja találni, mi a szimulátora mögött?

Berkeley, 1967. Tapasztalja meg a savcsökkentés veszélyét, a depresszió felszakadását és a haldokló karrier szenvedését: Üdvözöljük Elvin Green, a mélységekben szenvedő tudományos fantasztikus író életében. Készüljön fel egy szenzoros kirándulásra, amely kikapcsolja a valóság érzését, és helyettesíti azt erős hallucinációkkal. Időt és pénzt költenek drogokra és olcsó alkoholra, álmatlanság és küzdelem az üres oldali szindróma miatt. A feleségedetől, Thea-tól és a szerkesztőjétől, a homályos emlékek vérzik egymásba. Minden, amit valódinak gondolt, összeomlik.

Annyira egyszerű lesz engedni a alternatív valóságok ígéretétől, amelyek mindegyike vonzóbb, mint a következő ... Engedi, hogy ezek az állandóan jelenlévő hangok átvegyék az irányítást az elmédön?

A Californium beleveti Önt egy pszichedelikus világba, így tévedéseket keres a mátrixban.

A Darjeeling, a Nova Production és az ARTE France büszkén mutatják be ezt az egyenes szerelmi levelet Philip K. Dick világának. Tapasztalja meg az antiintuitív művészeti irányítást Olivier Bonhomme (Homo Machina), a Xavier Thiry izgalmas hangzása és Paul Bandey színész hihetetlen előadása a titokzatos Theta részében.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Könnyed, Indie, Szimuláció
Megjelenés
2016.02.17
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
ARTE France
Cikkszám
DIGI01471
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ