Caladrius Blaze

Caladrius Blaze

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
966 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Caladrius Blaze nemcsak a Shame Break rendszert kínálja, ahol fantasztikus szempillantású grafikákat tekinthet meg mind a lejátszható karakterek, mind a főnökök számára, amikor kárt okoznak, és a ruhák le vannak vágva, hanem a gyönyörű grafika és hang a csillaggal díszített produkcióból is. karaktertervezővel, Yasuda Suzuhito-val, aki híres a Durarara-i munkájáról !! valamint az Ördög Survivor és a Basiscape, akik az Oboro Muramasa hangját kezelték.

A Story módban, amelyet a csillaghangszereplők teljes hangon szólaltatnak meg, élvezheti a feltörekvő világban levő egyedi karakterek történetét gótikus horror világkép alapján. A két játékos coop módban a karakterek kombinációja alapján még változatosabb történet tapasztalható meg.

Ezen túlmenően számos tartalom élvezhető, kivéve a Story módot, például a Rush mód és a Score Attack mód. Van egy bemutató mód kezdőknek, ranglisták az online rangsoroláshoz, és a galéria mód a bevágott képek és egyéb grafikák megtekintéséhez.
Több Stoyrlines
Egyedi karakterek, egyedi történetek
A történet a kiválasztott karakterkombinációtól függően változik! A csillaggal díszített hangos hangzás egyesül csodálatos zenével, hogy még drámaibbá váljon a történet!
Szégyen szünet
Lő bónusz: Szexi CG vágások
Győzd le az útba lépő főnökeket, és erotikus CG darabokat és képeket kapj!
Elem lövés
Különböző fegyverek az ellenségek révén lőni
Használja ki a 3 különböző típusú felvételt, hogy elkerülje az ellenséges tüzet! Sok próbálkozás után kifejlesztett lövöldözős rendszer!
Rangsorolási rendszer a hálózati szolgáltatás alapján!
A felhasználók különböző rangsorolási területeken versenyezhetnek, ez motiválja őket!
És eredmények a sok játékmódban!
Konfiguráljon különféle tényezőket a történetben / játékban, például a legyőzési arányt, az egyes karakterekhez rögzített pontszámokat és az elért eredményeket!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2017.01.12
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
H2 Interactive Publishing
Cikkszám
DIGI01470
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ