Bus Simulator 16

Bus Simulator 16

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 308 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Egy hatalmas, szabadon bejárható világ vár rád a Bus Simulator 16. Szállítsd utasaidat biztonságban és időben céljukhoz öt egyedi városnegyeden át. Vezess két- és háromajtós, valamint élethű csuklós buszokat a csúcsforgalomban, figyelj a megkülönböztető jelzést használó járművekre, és tégy kerülőket az építkezések körül. Mindig figyelj oda a környezetedre, különben bajba kerülhetsz balesetek okozása vagy a forgalmi szabályok megszegése miatt!

A busz vezetésén túl rendet is kell tartanod a busz belsejében. Nyugtasd meg az idegeskedő utasokat, javítsd meg a beszorult ajtókat, értékesítsd a megfelelő jegyeket, és told ki időben a rámpát a kerekesszékes utasoknak. Hatékonynak kell lenned, ha be szeretnéd tartani a menetrendet, mivel ez az egyetlen esélyed, hogy megalapozd hírneved a városban, elnyerd utasaid bizalmát, és ami a legfontosabb: hogy pénzt keress! Minél jobb a híred, annál jobb szerződéseket kaphatsz, és annál több busz közül válogathat vállalkozásod a kereskedőnél. Oldd fel a város további negyedeit, és tervezd meg alaposan a játékbeli állásbörzén felbérelhető alkalmazottaid járatait.

Ahogy egyre sikeresebbé válsz, hirdetéseket is elhelyezhetsz majd a buszokon, amivel még több pénzt kereshetsz. Ha nem vagy elégedett a buszok megjelenésével, átfestheted vagy menet közben feloldható matricákkal dekorálhatod őket, hogy az utasok a lehető legmegnyerőbb körülmények között érhessenek az úti céljukhoz.

Többjátékos mód

Azt hiszed, a buszsofőrök magányosak? A Bus Simulator 16 nem! Hívd meg barátaidat a játékodba a többjátékos módban, és engedj át nekik néhány járatot. Az általuk keresett pénzből bővítheted megosztott vállalkozásodat, ezzel is tökéletesítve városod tömegközlekedését.

Modok készítése

Szeretnél még több buszt vezetni, és a tetszésed szerint átrendezni Sunny Springset? Építsd át a várost a saját ízlésednek megfelelően: A Bus Simulator 16 modokkal bővíthető, így a Blender, a Gimp és hasonló programokkal tetszésed szerint módosíthatod a meglévő buszok megjelenését, emellett pedig saját buszokat és épületeket is elhelyezhetsz a játékban.
Bus Simulator 16 – jellemzők
13 élethű busz: kétajtós, háromajtós és csuklós buszok
Különböző licencelt buszok a Mercedes-Benz és a MAN kínálatából
Az összes eddig kiadott frissítés és DLC
Hatalmas, szabadon bejárható város 5, egyesével feloldható egyedi negyeddel, valamint egy óriási, nyílt világ élményével
Tervezd meg a saját járataid, és vezesd őket te magad!
Egyirányú és oda-vissza közlekedő járatok
Különböző viselkedésű gyalogosok és járművek sokasága teszi élővé a várost
Különböző kihívást jelentő forgalmi helyzetek (csúcsforgalom, útépítések, tüntetések, megkülönböztető jelzést használó járművek)
Folyamatos odafigyelést kívánó, előre nem látható helyzetek, mint például beszorult ajtók vagy az utasok különleges kérései
Tartsd be a közlekedési szabályokat és a menetrendet, hogy feloldd a különböző buszokat, negyedeket és küldetéseket!
Irányítsd vállalatod, szerződtess különböző személyiségű és képességű sofőröket, és optimalizáld a járatokat és a bevételeidet!
Buszvállalatodat a barátaiddal együtt is irányíthatod a többjátékos módban
A buszokat saját ízlésednek megfelelően szabhatod testre a különböző színekkel és matricákkal
Modok készítése: Alakítsd át a buszokat és a várost a saját ízlésed szerint, hozz létre új buszokat, és helyezd el azokat a játékban.
A játék támogatja a népszerűbb kormányokat és gamepadeket.
Angol szinkronnal.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció
Megjelenés
2016.03.02
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Astragon
Cikkszám
DIGI01451
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ