Brothers in Arms: Road to Hill 30

Brothers in Arms: Road to Hill 30

 

Platform:
PC -> Uplay
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 222 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Igaz történeten alapul. Állítsa be a híres légierő alatt a invázió előtt Normandiaba, ahol Sgt. Matt Baker és a 101. légi ejtőernyősök csapata szétszóródott a francia vidéken.
A történet kibontakozásakor választania kell küldetése sikere és emberei - fegyverek testvérei - élete között.
Brothers In Arms: A Road to Hill 30 elárasztja a játékosokat Normandia történelmi, nyolc napos inváziójába - páratlan képekkel, hitelességgel, hanggal és játékmenettel.
Egy olyan fajta: A Brothers In Arms Road to Hill 30-ig az egyetlen taktikai lövöldözős játék a második világháborúban.
Valódi katonai taktika: Az intuitív és könnyen használható csapatvezérlők vonzóak mind a hardcore, mind a mainstream játékközönség számára.
Valódi katonák: Több mint 20 karakterből álló szereplőkkel, mindegyik egyedi személyiséggel, megjelenéssel és stílusgal.
Forradalmi AI rendszer: A szövetségesek és az ellenségek a tűz és a manőver szokásos működési eljárásait alkalmazzák az ellenségük peremére és megölésére.
Példátlan hitelesség: Történelmileg pontos és részletes csatatér, események és felszerelések, amelyeket a Hadsereg Signal Corps fotóiból, a légi felderítő képektől és a szemtanúk beszámolóiból állítottak elő.
Innovatív multiplayer: A játékosok három embert követő AI-csapatokat parancsnokaikkal és képességeikkel küzdenek az izgalmas célok elérése érdekében.
Díjnyertes csapat: Gearbox Software, a Half-Life Opposing Force alkotói, valamint James Bond: Nightfire, Counter-Strike és Halo (PC) fejlesztői.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2005.04.04
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Ubisoft
Cikkszám
DIGI01414
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ