Boundless

Boundless

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 232 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Boundless egy előfizetés nélküli MMO, amelyet opcionális alkalmazáson belüli vásárlások tartanak fenn.

A csatlakoztatott világok határtalan univerzumában minden játékos döntése hatással lesz. Felfedező? Építész? Vadász? Kereskedő? Crafter? Készítsd el a saját útjukat.

Nyissa meg a portálokat, hogy zökkenőmentesen utazzon a különféle bolygók között, miközben kibővíti kalandját az egész világegyetemben. Nézze meg a vulkáni világ felkelését, mielőtt csatlakozik a barátokhoz, hogy értékes forrásokat keressen egy sivatagi bolygón.

Az első szerény tábortűzével kezdve nomád életet él majd vadonban, vagy új települést talál a szövetségeseivel, ahonnan nőhet birodalma? Rally állampolgárok, hogy bővítsék a várost, versenyezve váljanak a világ fővárosává és szerezzék Viceroy címet.

Épít egy fellegvárt, vezet a gazdaságot, vagy kézműves technológiai remekműveket épít? Csatlakozzon az egzotikus lények vadászatához, fejlessze ki házát, vagy keressen új láthatáron?

Alakítsa ki állampolgárát, hamisítsa meg sorsát, és a végtelen lehetőségekre épülő epikus voxel-homokozó MMO-ban formálja a világát.


Csatlakozzon a nagy átvándorláshoz, és fedezze fel a Határtalan Ismert Világait. Minden világ tele van egyedi lakosokkal és forrásokkal, érett felfedezésre. A megbízható Totem kezével és a láncvezetékek felépítésének képességével pontosan megismerheti más világ helyeit, és zökkenőmentesen utazhat közöttük. Nincs várakozás. Nincs betöltés.


Fedezze fel és használja az anyagokat az alapja felépítéséhez. Craft Beacons és állítsa be a földet, mint a sajátját, védve az összes szeretett tárgyát a többi játékos és az áldozatok ellen. Használjon speciális eszközöket a blokkok átalakításához és átalakításához egyre érdekesebb és egyedi struktúrákká. A képzeleted korlátlan.


Mestermester a kézműves művészet! Készítsen fegyvereket, szerszámokat, építőanyagokat és számos más technológiát, amelyek felfedezésre várnak az Ismert Világokban. Használjon fejlett ravaszkodógépeket, hogy még kifinomultabb tárgyakat készítsen, és tovább növelje lehetőségeit. Kovácsolja meg örökségét.


Kísérje le az ismert világokban szétszórt bármilyen formájú és méretű lényeket. Minden világnak kihívást jelentő lényeket kell felfedeznie, amelyek mindegyikéhez különféle stratégiákra van szükség a legjobban. Készüljön felvenni őket!


Mindent, amit a Blessless-ben vásárolnak és adnak el, Ön, a játékosok generál. Vásároljon és adjon el tárgyakat a játékosok tulajdonában lévő boltokban, és versenyezzen másokkal, hogy a világ minden táján a legsikeresebb kereskedővé váljon ... vagy talán az univerzumban!


Betakaríthatja és ápolhatja az általa felfedezett idegen világokat. Vajon a talajon betakarítják egzotikus növényeket? Vagy talán föld alatti ásni fog, hogy hatalmas föld alatti üzemanyaggazdaságokat hozzon létre? Lehet, hogy kihasználja az innovatív új Goo-gazdálkodás előnyeit. A


Boundless egy MMORPG homokozó, amely lehetővé teszi a játékosok együttműködését. Választhat egyéni játékkal, vagy csatlakozhat barátaihoz vagy játékosaihoz a világ minden tájáról. Fedezze fel, legyőzze a veszélyes lényeket, gyűjtsön ritka erőforrásokat és építsen egy kolóniát.


Más funkciók
Kolonizálja magát a bolygókba, vagy csatlakozzon másokhoz egy településhez, és a Prestige rendszer segítségével tedd be a világító fővárost
Készítsen több száz tárgyat, beleértve építőelemeket, eszközöket, fegyvereket, ételeket és még sok másat
Töltse el a nehezen megkeresett ügyességi pontokat a Ügyességi Fa-ban, és szabja hozzá karakterét a játékhoz
Komplett célkitűzések, funkciók és események, hogy jutalmakat és tapasztalati pontokat szerezzen a karakter kiemelése érdekében
Hozzon létre és tartson fenn egy portált a világok között, amelyet Ön és mások is használhatnak
Cselekedjen másokkal másokkal, vagy hozzon létre egy üzletet áruk eladására és vásárlására, miközben nem kalandozik
Minden világ automatikusan regenerálja azokat a területeket, amelyeket nem világít a jelzőfény, és visszatér az eredeti elrendezéshez, új és nagyon szükséges erőforrásokat hozva létre az összegyűjtéshez.
Zökkenőmentesen utazzon új világokba, és fedezze fel különböző lényeket, erőforrásokat, blokkolja a színeket és a felhasználó által létrehozott alkotásokat egy állandóan változó univerzumban

Nincs szükség előfizetésre
Fedezze fel a hatalmas élő, folyamatosan változó és fejlődő MMO-univerzumot, havi előfizetési díj nélkül! Vadászat, kereskedelem, kézművesség, birodalom felépítése a barátokkal és Határtalaná válhat. Csatlakozhat az exkluzív Gleam Club klubhoz, hogy tovább támogassa a játékot, és szerezzen néhány kozmetikai pluszt, és tartsa be a világítótestet, de a játékban minden elérhető további játékon belüli vásárlás nélkül.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Sokszereplős többjátékos, Szerepjáték
Megjelenés
2014.11.13
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Wonderstruck Games
Cikkszám
DIGI01365
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ