Borderlands 2 VR

Borderlands 2 VR

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 418 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az ikonikus lövöldözős-fosztogatós játék belemászik a képedbe! Merülj el a Borderlands vad világában, játssz egy 87 csillió fegyverrel felszerelt kincskereső bunkervadász szerepében, és béleld ki a zsebeidet zsákmánnyal! Lőj való világbeli célzással, vágd szájon a pszichopatákat, száguldj a sivatagban lopott járművekben, és szabadítsd meg a Pandorát Handsome Jack karmaiból!
HÚZD FEL A VIRTUÁLIS CSIZMÁT
Négy szerepben játszhatsz. A Siren, a Commando, a Gunzerker és az Assassin mind saját képességekkel és harcmodorral rendelkezik!
SZERELKEZZ FEL VIRTUÁLISAN
Lövöldözz és fosztogass egyedi képességekkel és módosítókkal rendelkező, procedurálisan generált fegyverekkel. Pajzsokat, gránátokat, varázstárgyakat és osztálymódosítókat is szerezhetsz: cél a maximális erő és pusztítás!
ÁLLÍTSD MEG A VIRTUÁLIS IDŐT
Az új Slow-Mo képességgel az időt lelassítva készítheted elő a támadásodat! A Teleporttal ráadásul olyan elegánsan vitorlázhatsz Pandora felett, mint ClapTrap – már ha ő elegáns lenne.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Ez a játék tartalmazhat olyan tartalmat, amely nem minden korosztály számára megfelelő, vagy nem megfelelő a munkahelyi megtekintéshez: Gyakori Erőszak vagy Gore, Általános Érett Tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Szerepjáték
Megjelenés
2019.10.21
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI01312
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ