Book of Demons (EU)

Book of Demons (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
693 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Démonok könyve egy Hack & Slash, amelyben ÖN dönti el a küldetések hosszát. Mágikus kártyákat használjon fegyverek helyett, és ölje meg a sötétség seregeit az Ószékesegyház alatti tömlöcökben. Mentsd meg a terrortól sújtott Paperverse- t maga a Főherceg karmai elől !

Eljárásjogilag generált Dungeons
Roguelike Mode a rajongók az extrém kihívás
70+ különböző szörnyek, különböző jellemzőkkel és egyedi mechanika
Xbox és a Steam vezérlő támogatja
Dungeons & Streamers - Twitch és keverő integráció
Havi és minden idők ranglisták, 200+ teljesítmények

Book of Demons jelentése a Return 2 Games első része - eredeti középkategóriás sorozat, amelyet a PC-játékok korai aranykorai ihlettek.
Kártyák és fedélzetépítés

Ez nem kártyajáték, de az elemek, a varázslatok és a készségek mind kártyaként vannak kifejezve. A stratégia abban rejlik, hogy a kezét alkalmazza az egyes helyzetekhez. A kártyákat rúnákkal lehet frissíteni, és sokféle változatot találhat, különféle bónuszokkal. A legendák a legepikusabbak, de nehezen megszerezhetők.
Testreszabott foglalkozások a Flexiscope-tal

A Démonok könyve tiszteletben tartja az Ön idejét. Jellemzője a Flexiscope motor, amely lehetővé teszi a játék bármilyen méretű munkamenetre bontását . Még a játék ütemét is megtanulja, és megjósolja a következő munkamenet befejezésének idejét.
Egyedi mechanika

Az egyszerűsített mozgás- és harci mechanika az, ahol a Démonok könyve különbözik a legjobban a többi hack & slash játéktól. Gyakran nincs elég idő az összes akadály (például szörnypajzs , ellenséges varázslat , méreg vagy kopogtatott kártya) eltávolítására , ezért az időzítés, a kártya kiválasztása és a végrehajtás sorrendje kritikus.
Hack & Slash a Paperverse világában

A Démonok könyve a Paperverse- ben játszódik , egy olyan világban, amely teljes egészében egy felugró könyv belsejében létezik.
A jó és a gonosz mese a világ megmentéséről a végső ördögtől. Ismerősen hangzik? Az első Diablo játék sötét és borongós légköréből ihletve a Book of Demons részben a hack & slash klasszikusok paródiája.
A játékmenet kényelme

A Book of Demons számos funkcióját a játékmenet kényelmét szem előtt tartva tervezték. Az érdekes pontokat a képernyő tetején jelölik meg, és ha közelebb kerül, felfedik őket. Karaktered nyomokat hagy, amelyek segítségével nyomon követheti a visszafelé vezető utat, vagy észreveheti a már meglátogatott utakat a térkép megnyitása nélkül.
Kihívó végjáték

Átlagosan körülbelül 10 órát vesz igénybe a kampány teljesítése egyetlen osztállyal, de egy karakter maximalizálása, valamint az összes magasabb Freeplay nehézségi szint és küldetés elsajátítása sokkal tovább tart. A Roguelike mód egy újabb szintű kihívást kínál átjárással, korlátozott gyógyulással és még több akadály leküzdésével.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Könnyed, Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2018.12.13
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Thing Trunk
Cikkszám
DIGI01273
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ