Book of Demons

Book of Demons
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
502 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Book of Demons egy Hack & Slash Deck-építő hibrid, amelyben Ön dönt a küldetések hosszáról. Fegyverek helyett viselj mágikus kártyákat, és öld meg a sötétség seregeit a régi katedrális alatti pincékben. Mentsd el a rémületet sújtó papírlapot maga az Archdemon karmai közül!

Eljárásjogilag generált Dungeons
Roguelike Mode a rajongók az extrém kihívás
70+ különböző szörnyek, különböző jellemzőkkel és egyedi mechanika
Xbox és a Steam vezérlő támogatja
Dungeons & Streamers - Twitch és keverő integráció
Havi és minden idők ranglisták, 200+ teljesítmények

Book of Demons jelentése a Return 2 Games első részletét - eredeti középső című sorozat, amelyet a PC-játékok korai aranynapjai ihlette.
Kártyák és fedélzeti építés

Ez nem kártyajáték, de az elemek, a varázslatok és a készségek mind kártyaként vannak kifejezve. A stratégia abban rejlik, hogy a kezed az egyes helyzetekhez igazodik. A kártyák frissíthetők rúnával, és számos változatot találhat, különféle bónuszokkal. A legendák a leginkább epikusak, de nehezen megszerezhetők.
Testreszabott foglalkozások Flexiscope-val

A Démonok könyve tiszteli az idejét. A Flexiscope motorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a játék bármilyen méretű munkamenetre felosztását. Még megtanulja a játék ütemét és megjósolja a következő ülés befejezésének idejét.
Egyedi mechanika

Az egyszerűsített mozgás- és harcmechanika az, ahol a Démonok könyve különbözik legjobban a többi hack & perjel játékból. Gyakran nincs elég idő kattintással eltávolítani az összes akadályt, például a szörnyeteg pajzsokat , az ellenséges varázslatokat , a méregeket vagy a kopott kártyákat , így az időzítés, a kártya kiválasztása és a végrehajtás sorrendje kritikus.
Hack & Slash a Paperverse világában

A Démonok könyve Paperverse- ben zajlik , egy olyan világban, amely teljes egészében egy pop-up könyv belsejében létezik.
Ez a jó és a rossz története a világ megmentéséről a végső ördögtől. Ismerősen hangzik? Az első Diablo játék sötét és komor légköre ihlette, a Book of Demons a hack & slash klasszikusok tribute részének paródiája.
A játékmenet kényelme

Számos Book of Demons funkciót a játék kényelmét szem előtt tartva terveztek. A látnivalók a képernyő tetején vannak jelölve, és feltárják őket, miután közelebb kerültek. Karaktere lábnyomokat hagy, amelyek felhasználhatók a visszatelepítés nyomon követésére vagy a már meglátogatott utak észlelésére a térkép megnyitása nélkül.
Kihívó játék

Átlagosan kb. 10 órát vesz igénybe a kampány egyetlen osztályon történő elvégzése, de egy karakter maximalizálása és a magasabb szintű Freeplay nehézségi szintek és küldetések elsajátítása sokkal hosszabb időt vesz igénybe. A Roguelike mód új szintű kihívást kínál a permadeath, korlátozott gyógyulás és még több akadály leküzdése érdekében.

Adatok
Megjelenés
2018.12.12
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Third Wire Productions
Cikkszám
DIGI01271
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7, 8, 8.1, 10
Processzor: 1,7 GHz-es kétmagos vagy nagyobb
Memória: 2 GB RAM
Grafika: 512 MB DirectX 9.0c kompatibilis grafikus kártya
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 1 GB szabad hely
Hangkártya: A DirectX 9.0c kompatibilis
Egyéb megjegyzések: Vezérlő támogatás
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.