Blasphemous

Blasphemous
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 145 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Egy rossz átok esett a Cvstodia földjére és annak minden lakosára - ezt egyszerűen The Csoda néven ismerik.

Játssz a Bűnbánóként - a 'Csendes bánat' mészárlásának egyetlen túlélője. A végtelen halál és újjászületés ciklusa csapdájában rajtad múlik, hogy megszabadítja-e a világot ettől a szörnyű sorstól, és elérje kínja eredetét.

Fedezze fel a csavart vallás ezen rémálmi világát, és fedezze fel annak sok titka, amely mélyen rejtőzik. Használjon pusztító kombókat és brutális kivégzéseket a groteszk szörnyek és titán főnökök csapatainak megverésére, mindegyik kész arra, hogy az Ön végtagjától letépjen. Keresse meg és felszerelje ereklyéit, rózsafüzért gyöngyöit és imáit, amelyek felhívják a mennyek hatalmát, hogy segítsenek abban, hogy megszabadítsd az örökkévaló kárhozatát.

Fedezze fel a nemlineáris világot:Legyőzze a félelmetes ellenségeket és a halálos csapdákat, amikor különféle tájakon keresztül vállalkozik, és megváltásra törekszik a Cvstodia sötét gótikus világában.Brutális harc: Engedje el Mea Culpa, a kard, amely magából a bűntudatból származik, hogy ellenségeit levágja. Szerezz pusztító új kombókat és különleges mozdulatokat, amikor mindent megtisztítasz az utadon.Végrehajtás: Engedje szabadon a haragját és élvezetét az ellenfelek dicsőséges szétszerelésében - mindezt gyönyörűen megjelenített, pixelre tökéletes végrehajtási animációkban.Testreszabhatja építkezését: Fedezze fel és szerelje fel a relikviákat, a rózsafüzért gyöngyöket, az imákat és a kardszíveket, hogy új képességeket és statikus növekedéseket biztosítson a túléléshez. Kísérletezzen különböző kombinációkkal, hogy megfeleljen a játékstílusának.Intenzív főnökharcok:Hatalmas, csavart lények hordái állnak közted és a céljaid között. Ismerje meg, hogyan mozognak, hogyan élhetik túl pusztító támadásaikat és győztesnek válnak.Nyisd ki a Cvstodia rejtélyeit: A világ tele van gyötrelmes lelkekkel. Egyesek segítséget nyújtanak Önnek, mások cserébe kérhetnek valamit. Fedezze fel ezeknek a kínzott karaktereknek a történeteit és sorsát, hogy jutalmat szerezzen és mélyebben megértse a lakott sötét világot.


FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Meztelenség vagy szexuális tartalom, Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Team 17
Cikkszám
DIGI01170
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 7 64 bites
Processzor: Intel Core2 Duo E8400 vagy AMD Phenom II x2 550
Memória: 4 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 260 vagy Radeon HD 4850
Tárhely: 4 GB szabad hely

AJÁNLOTT:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 10
Processzor: Intel Core i5-750 vagy AMD Phenom II x4 945
Memória: 4 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 650 vagy Radeon HD 5770
Tárhely: 4 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.