Blasphemous

Blasphemous

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 158 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Egy rossz átok esett a Cvstodia földjére és annak minden lakosára - ezt egyszerűen The Csoda néven ismerik.

Játssz a Bűnbánóként - a 'Csendes bánat' mészárlásának egyetlen túlélője. A végtelen halál és újjászületés ciklusa csapdájában rajtad múlik, hogy megszabadítja-e a világot ettől a szörnyű sorstól, és elérje kínja eredetét.

Fedezze fel a csavart vallás ezen rémálmi világát, és fedezze fel annak sok titka, amely mélyen rejtőzik. Használjon pusztító kombókat és brutális kivégzéseket a groteszk szörnyek és titán főnökök csapatainak megverésére, mindegyik kész arra, hogy az Ön végtagjától letépjen. Keresse meg és felszerelje ereklyéit, rózsafüzért gyöngyöit és imáit, amelyek felhívják a mennyek hatalmát, hogy segítsenek abban, hogy megszabadítsd az örökkévaló kárhozatát.

Fedezze fel a nemlineáris világot:Legyőzze a félelmetes ellenségeket és a halálos csapdákat, amikor különféle tájakon keresztül vállalkozik, és megváltásra törekszik a Cvstodia sötét gótikus világában.Brutális harc: Engedje el Mea Culpa, a kard, amely magából a bűntudatból származik, hogy ellenségeit levágja. Szerezz pusztító új kombókat és különleges mozdulatokat, amikor mindent megtisztítasz az utadon.Végrehajtás: Engedje szabadon a haragját és élvezetét az ellenfelek dicsőséges szétszerelésében - mindezt gyönyörűen megjelenített, pixelre tökéletes végrehajtási animációkban.Testreszabhatja építkezését: Fedezze fel és szerelje fel a relikviákat, a rózsafüzért gyöngyöket, az imákat és a kardszíveket, hogy új képességeket és statikus növekedéseket biztosítson a túléléshez. Kísérletezzen különböző kombinációkkal, hogy megfeleljen a játékstílusának.Intenzív főnökharcok:Hatalmas, csavart lények hordái állnak közted és a céljaid között. Ismerje meg, hogyan mozognak, hogyan élhetik túl pusztító támadásaikat és győztesnek válnak.Nyisd ki a Cvstodia rejtélyeit: A világ tele van gyötrelmes lelkekkel. Egyesek segítséget nyújtanak Önnek, mások cserébe kérhetnek valamit. Fedezze fel ezeknek a kínzott karaktereknek a történeteit és sorsát, hogy jutalmat szerezzen és mélyebben megértse a lakott sötét világot.


FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Meztelenség vagy szexuális tartalom, Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
2019. 09. 10.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Team 17
Cikkszám
DIGI01170
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ