Big Pharma

Big Pharma

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 636 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Mi lenne, ha hatalmában állna megszabadulni a betegségek világától, javítani millióinak életét, enyhíteni a szenvedést és gyógyítani a betegeket ... és rendezett nyereséget keresni?

Saját gyógyszerészeti konglomerátumának vezetőjeként ez a hatalom a kezedben nyugszik. Jól fogja használni? Lehet, hogy teljesen altruista nem lehet a legjobb üzleti terv. A kellemetlen igazság (van kenőcs erre?) Az, hogy egyes gyógymódok jövedelmezőbbek, mint mások, és a betegség jót tesz az üzleti életnek.

Üdvözöljük a Big Pharma világában !


Alázatos kezdetektől
Néhány rozsdás állapotú felújított gépen el lehet haladni az olcsó generikus kezelések kicsapásán keresztül a kisebb betegségek kezeléséhez, az új hatóanyagok és hi-tech gépek felfedezéséhez, amelyek elősegítik a világváltoztató gyógyszerek következő generációjának finomítását.
De vigyázz,
nem vagy egyedül odakint. A rivális vállalatoknak, amelyek el akarnak hagyni téged az üzletből, megvannak a saját versenyképes gyógymódjaik és kezeléseik.

Aztán ott van a dinamikusan változó piac, ami azt jelenti, hogy a tavaly téli divatos hideg- és influenzagyógyszerei nem fognak olyan jól eladni, hogy most a nyár magassága van. Hol tettem a ránctalanító napkrémet?
Big Pharma
részben üzleti sim, részben logisztikai puzzle. Az egyik dolog, hogy távol tartsák a laboratóriumban az új képletek tökéletesítését, de a „tudományos cucc” hideg, kemény pénzké történő átalakítása azt jelenti, hogy a mérnöki és üzleti gondolkodásmódot a probléma elé állítják.

A gyár hely drága, és azok a képzeletbeli új agglomerátorok és centrifugák nem mindig szépen helyezkednek el egymással.
Jellemzők:
35 üzletkötési kihívás 7 egyedi forgatókönyv szerint oszlik meg
Egyéni játékmód
Freebuild mód
Modding támogatás

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2015.08.26
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Positech Games
Cikkszám
DIGI01079
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ