Battlefield Hardline

Battlefield Hardline

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 225 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Stratégia. Sebesség. Sztori. Ezek a Battlefield ™ Hardline alappillérei, amelyet a rendőrök és a bűnözők különböznek egymástól. Tervezze meg a tökéletes bankistát, és menjen el a zsákmánytól, mielőtt a zsaruk kihozzák a legénységet. Játsszon keresztül az utcán egy izomautóban, és vegyen részt nagysebességű tevékenységekben, amikor golyók minden irányból zúgolódnak. Ezután tartson szünetet az epikus többjátékos show-k között, hogy részt vegyen az izgalmas egyjátékos kampányon, amelyet nagyszerű televíziós bűnügyi drámák inspiráltak. Ez egy teljesen új lépés a csatatéren.

És a Battlefield Hardline Ultimate Edition segítségével a teljes élmény lesz. A bónusztartalmú tele van benne, biztosítva, hogy mindent megtehessen, hogy csatlakozzon a barátaidhoz, és megkapja egy darabot az akcióból.

Get Battlefield Hardline Digital Deluxe - Vezesse csapata Nick Mendoza nyomozóként az egyjátékos kampányban, majd vegyen részt a harcban online a hatalmas 64 játékosos csatákban. Rengeteg zsaru-bűnöző mód van, amelyek a klasszikus csatatéren játszott játékot frissnek tartják. Ez a kiadás speciális sokoldalú, precíziós és elnyomásos csatacsomagokat tartalmaz, amelyek játékon belüli fegyvereket, XP booster-ket és még sok másot tartalmaznak.

Magában foglalja mind a 4 bővítést - Minden bővítést megkap: Bűncselekmény, Rablás, Menekülés és Árulás.

Prémium tagsággal járó kedvezmények - Mivel az Ultimate Edition Battlefield Hardline prémium tagsággal rendelkezik, rengeteg extra előnyt fog kapni. Élvezze a 12 bónusz arany csatacsomagot, amelyek a játékon belüli cikkek, például az XP növekedése és a testreszabási cikkek választékát tartalmazzák. Ráadásul szerezzen elsőbbséget a szerver sorokban, a játékon belüli exkluzív eseményeknél és még sok másnál ..
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2018.09.04
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI00979
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ