Battlefield 4 Premium Edition

Battlefield 4 Premium Edition

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6 642 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Battlefield 4 ™ Premium Edition új térképeket, módokat és egyebeket kínál egy egyszerű csomagban. Teljesítsen kihívást jelentő feladatokat az új fegyverek kinyitásához. Hatalmas interaktív környezetben uralja a taktikai kihívásokat - bontsa le az ellenségeit árnyékoló épületeket, vezessen támadást egy ágyú hátuljáról, vagy tegyen egy kis C4-et hosszú utat. Hatalmas 64 fős csatákban használja fel erőforrásait, és játsszon az erejével, hogy megteremtse saját útját a győzelemhez.


Főbb jellemzők
 

 • Dinamikus csatatérek  - Az interaktív környezetek valós időben reagálnak a cselekedeteire, így taktikai előny érdekében hajótörést okozhat, vagy eláraszthatja az utcákat. Az ellenfelek nem fogják tudni, hogy mi üti őket.
   
 • Több jármű, több szabadság  - Irányítsd a harctéret több tucat járművel, a helikopterektől és a lopakodó repülőgépektől kezdve a löveghajókig és az ellégésig. Mindezt úgy tervezték, hogy előnyt teremtsen hatalmas, kaotikus térképeken.
   
 • Intenzív egyjátékos kampány  - Ha a nemzetközi feszültségek fokozódnak, ki kell ürítenie a kritikus amerikai VIP-eket Sanghajból, és harcolni kell az esélyek ellen, hogy hazajusson.


  A Premium Edition a következőket tartalmazza:
 • Mind az 5 bővítőcsomag  - 20 új térkép, 48 exkluzív hozzárendelés, új módok és még sok más.
   
 • Exkluzív testreszabási lehetőségek  - Szerezd meg magad a legújabb kamillákkal, festékekkel, emblémákkal és kutyacímkékkel. Mind a négy harci szerep felszerelésével a kombinációk végtelenek.
   
 • Kiemelt pozíció a kiszolgáló várólistájában  - ugorjon a harcba a lehető leggyorsabban. Az elsőbbségi helyzet azt jelenti, hogy gyorsabban meg tudja kezdeni az ellenség megtörését.
   
 • 12 bónusz harci csomag  - Kezelje a fegyver mellékleteket, az XP fejlesztéseket és a testreszabásokat, amelyek csak a Premium tagok számára állnak rendelkezésre.
Adatok
Terméktípus
Alapjáték, DLC, Csomag
Műfaj
Akció
Megjelenés
2014.10.23
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI00967
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ