Batman: Arkham Origins

Batman: Arkham Origins
Batman: Arkham Origins
Batman: Arkham Origins
Batman: Arkham Origins
Batman: Arkham Origins
Batman: Arkham Origins

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 717 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ




A JÁTÉKRÓL

2016. december 4-től a Batman: Arkham Origins online szolgáltatási részét visszavonják. Köszönjük azoknak, akik csatlakoztak hozzánk az elmúlt 3 év harcához. Az Egyjátékos kampányt továbbra is offline lehet játszani és élvezni. A Batman: Arkham Origins témájával kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot a WB Games ügyfélszolgálatával: http://support.wbgames.com/ .

Batman ™: Arkham Origins a következő részlet a Batman: Arkham videojáték-franchise sorozatban. A WB Games Montréal által kifejlesztett játék kibővített Gotham City-t kínál, és bemutatja az eredeti előzménytörténetet, amelyet néhány évvel a Batman: Arkham Asylum és a Batman: Arkham City eseményei előtt álltak, a franchise első két kritikájának örvendetes játékát. Gotham City legveszélyesebb bűnözőinek megjelenése előtt zajló játék bemutatja egy fiatal és finomítatlan Batmanot, amikor bűnügyi harcos korai karrierjének meghatározó pillanatával szembesül, amely megmutatja a sötét lovaggá válásának útját.
Főbb jellemzők:
Az Arkham története kezdődik: Batman: Az Arkham Origins karácsony estéjén egy kulcsszó áll, ahol Batmanot a DC Comics Universe nyolc leghalálosabb bérgyilkosa vadítja. A játékosok korai karrierjű Batmanmá válnak, amikor először találkozik sok olyan karakterrel, amely a jövőjét alakítja.
Továbbfejlesztett nyomozó üzemmód: Gondolj úgy, mint Batman, egy teljesen új ügyi fájlrendszerrel, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy látszólag lehetetlennek tűnjen a bűncselekmények rekonstrukciójának valós időben történő elemzése. A Batman burkolatérzékelőit és a Batcomputert kombinálva a játékosok digitálisan újra létrehozhatják a bűncselekményeket és tanulmányozhatják a cselekmény részletes szimulációját, amint történt.
Gotham City megtanulja félni Batmantól: Vedd vissza a Gotham szétszórt utcáit, mielőtt Arkhamvárgá alakulnának. Végezzen el siklást vagy harcoljon az új és egyre veszélyesebb körzeteken az igazságosság érdekében. Megakadályozhatja a folyamatban lévő bűncselekményeket, vegye le az erőszakos új bűnözők bandáit és fedezze fel a halálos új helyszíneket, az elszegényedett utcáktól a gazdag gasztronómiai házakig.
Gotham legkeresettebb: A városi utcák nem csupán a Fekete Maszk gyilkosaival vannak tele. Keresse meg és vegye le Gotham legerősebb és legveszélyesebb bűnözőit, hogy egyedi frissítéseket szerezzenek.
Halálos új ellenségek: Harcoljon olyan új ellenfelekkel, mint például a Páncélozott Enforcer, a Harcművész és még sok más - amelyek mindegyike kihívja a játékosokat, hogy különböző módon közelítsék meg a Batman FreeFlow Combat forgatókönyveit. A klasszikus FreeFlow harc minden új ellenféllel kibővül - és Batman képességével, hogy bevonja őket.
Új szerkentyű: Használja ki a Batman aláírási moduljait, vagy használja ki az új hatalmas kiegészítéseket, például a Remote Claw, a Concussion Detonator és így tovább. Használja a Remote Claw-t új útvonalak készítéséhez stratégiai kötélek telepítésével, vagy közvetlenül támadhatja meg az ellenséget azáltal, hogy előtérbe helyezi őket. Készítse elő az agyrázkódást a közeli harcban az ellenfelek elkábítására és rendetlenségére.
Új és ismerős karakterek: Tapasztalja meg az új ikonképes Batman-karaktereket, köztük a Fekete Maszk, Pingvin, Halálos Stroke, Bane, Holtpont, Anarky, Gordon kapitány, A Joker, Copperhead, Firefly és mások, amelyeket még fel kell tárni.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, TPS
Megjelenés
2013.10.24
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Warner Bros. Interactive
Cikkszám
DIGI00887
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows Vista, Win 7, Win 8

Processzor: Intel Core Duo, 2.4 GHz | AMD Athlon X2, 2.8 GHz

Memória: 2 GB RAM

Grafika: NVIDIA GeForce 8800 GTS | AMD Radeon 3850

Tárhely: 15 GB szabad hely