Bad North

Bad North

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 733 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Bad North egy valós idejű roguelite, amelyben a játékosoknak meg kell védeniük szigetországukat a vérszomjas vikingekkel szemben. A játékot a Plausible Concept fejlesztette ki, és a Raw Fury tette közzé 2018. november 16-án.

Parancsoljon a seregeinek, döntse el, mi lesz a helyzetük, és imádkozzon, hogy túlélje. Minden elveszett parancsnok örökre eltűnt, így amikor mindenki meghal, a játéknak vége. Az egyetlen dolog, amit a játékos tesz, az a parancsok védelme és a helymeghatározás figyelése. Ha ez be van állítva, a katonák elvégzik a munka többi részét. A játékon belüli szigetek mindegyikének megvan a maga stílusa, varázsa és elrendezése. A stratégiáknak figyelembe kell venniük a térképen található minden zugot és zugot, mivel az invázió megindulásakor nincs visszaút.

A hatékonyabb védekezéssel jobb jutalmakra tehet szert, hogy emberei egy rongyos milíciaból ravasz és tapasztalt harcosokká váljanak. Vonzó és brutális taktikai roguelike, ellentétben bármivel, amit valaha látott, a Bad North varázsa és kihívásai vannak. Az eljárás során létrehozott szigetek és bátor katonák keverednek a háború borzalmas valóságával, hogy magával ragadó légkört teremtsenek. A játékmenet intuitív és lenyűgöző, könnyen hozzáférhető, de nehezen kezelhető.

Nem a hírnévért vagy a dicsőségért küzd, hanem azért, hogy megvédje településeit és embereit az ördögi betolakodók ellen. Nyerjen és remélje, hogy a béke visszatér a Bad North könyörtelen földjeire.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie, Szimuláció
Megjelenés
2018.11.16
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
RawenGroup
Cikkszám
DIGI00827
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ