Azur Lane Crosswave

Azur Lane Crosswave
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 950 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Azur Lane-ről: Crosswave
Olyan világban zajlik, ahol a világ minden tájáról megszemélyesített csatahajók rájuk szólnak. Azur Lane: A Crosswave átveszi a mobil játék szellemét, és az Unreal Engine segítségével a karaktereket életre kelti egy hatalmas 3D-s világban, így a rajongók láthatják őket, mint még soha nem látták őket. A játékon belüli karakterminták cel-árnyékolt anime stílusú 3D grafikát is tartalmaznak, amelyek hűek maradnak az eredeti művészethez.
Az Azur Lane-ről
Az Azur Lane egy Shanghai Manjuu és Xiamen Yongshi által létrehozott oldalsó görgetésű lövöldözős játék, amelyet eredetileg 2017-ben adtak ki iOS és Android platformokra. A sanghaji székhelyű kiadó, Yostar közzétette a mobil játék japán és angol változatát, népszerűsítve a játékot a világ minden mobil felhasználója számára. A játék egy olyan világban zajlik, ahol a világ minden tájáról megszemélyesített csatahajók oldalsó görgetésű lövöldözős játékban vesznek részt.
Sztori
Lépjen be a négy nemzetbe: Eagle Union, Royal Navy, Iron Blood és Sakura Empire. Az egyes nemzetek katonasága a szorgalmas kiképzés újabb szezonjára indult. Hirtelen, normál rutinjuk közepén, közös katonai gyakorlatra került sor. Ebben a monumentális eseményben néhány nemzet közül néhányat választottak ki, amelyek mindegyiket még erőteljesebben edzették az előttük álló szörnyű csaták előtt. De hogyan történt pontosan ez az esemény? Vannak hátsó motívumok a játékban?
Főbb jellemzők
3D-s átalakítás - Az Azur Lane mobil, a szeretett oldalsó görgetõs lövöldözős modult most átalakítják a Steamhez, mint cel-árnyékolt 3D-s lövöldözős játékot az Unreal Engine segítségével! Válasszon a 25+ és 30+ karakter közül a flotta győzelemhez vezetéséhez. Azur Lane: A Crosswave bemutatja még 2 vadonatúj játékképes karaktert is, a Shimakaze-t és a Suruga-t!

4 választási mód- Válasszon a 4 különböző mód közül: Story, Extreme Battle, Photo vagy Episode Mode. A Story Mode 7 szegecselő fejezeten megy keresztül az újonnan érkezők, Shimakaze és Suruga nyomában. Extrém harci módban válasszon a 100+ kihívást jelentő flottából a ritka tárgyak és speciális anyagok harcához. Fotó módban karaktereket jeleníthet meg, megváltoztathatja az arckifejezéseket, megváltoztathatja a hátteret és a kamera szöget, hogy egy festői pillanatot hozzon létre. Az epizód mód 50+ al-történetet tartalmaz, amelyek bónuszos karakter háttérrel bírnak!

Élesítsd meg a csoportod- A vitorla felállítása előtt húzza fel karaktereit úgy, hogy felszerel egy ritka tárgyat, amelyek sikeres csata után találhatók meg, vagy ravaszkodva dolgozzon az Akashi laboratóriumában. A parancsnokok itt cserélhetnek tervrajzokat, hogy új felszereléseket hozzanak létre, anyagokat ritka tárgyakká alakítsanak és jutalmakat szerezzenek. Kísérletezzen a különféle flottarendezésekkel, és olyan speciális flottaeffektusokat szerezzen, amelyek játékon belüli stat bónuszokat nyújthatnak.

Készen áll, cél, tűz - Az Azur Lane-ben: A Crosswave segítségével irányíthatja, megcélozhatja és tüzelheti a bejövő csatahajókat, repülőgépeket és más ellenségeket. A karakter altípusától függően a játékosok elkerülhetik a támadásokat vagy aktiválhatják a védekező pajzsokat, szabadíthatják fel torpedóit vagy repülőgépeiket, és bekapcsolhatnak karakter-specifikus támadásokat az engedetlen ellenségek legyőzéséhez!
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Az Azur Lane harci játékot tartalmaz stilizált katonai fegyverek felhasználásával, és tartalmaz néhány szuggesztív karaktermintát.

Adatok
Megjelenés
2020.02.12
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Idea Factory
Cikkszám
DIGI00815
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: 64 bites Windows 7 (DirectX 11 egyenértékű)
Processzor: Intel CPU Core-I5 3.2GHz vagy újabb
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 750Ti vagy azzal egyenértékű AMD R7 260X
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 4 GB szabad hely
Hangkártya: DirectSound (DirectX) kompatibilis hangkártya
Egyéb megjegyzések: Az optimális 4k teljesítmény jobb lehet, mint az ajánlott rendszerkövetelmények

AJÁNLOTT:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: 64 bites Windows 10 (DirectX 11 egyenértékű)
Processzor: Intel CPU Core i7 3770 vagy újabb
Memória: 8 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 970 vagy AMD RX 560 2 GB-os egyenértékű
DirectX: Verzió: 12
Tárhely: 4 GB szabad hely
Hangkártya: DirectSound (DirectX) kompatibilis hangkártya
Egyéb megjegyzések: Az optimális 4k teljesítmény jobb lehet, mint az ajánlott rendszerkövetelmények
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.