Azur Lane Crosswave

Azur Lane Crosswave

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 654 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Azur Lane-ről: Crosswave
Olyan világban zajlik, ahol a világ minden tájáról megszemélyesített csatahajók rájuk szólnak. Azur Lane: A Crosswave átveszi a mobil játék szellemét, és az Unreal Engine segítségével a karaktereket életre kelti egy hatalmas 3D-s világban, így a rajongók láthatják őket, mint még soha nem látták őket. A játékon belüli karakterminták cel-árnyékolt anime stílusú 3D grafikát is tartalmaznak, amelyek hűek maradnak az eredeti művészethez.
Az Azur Lane-ről
Az Azur Lane egy Shanghai Manjuu és Xiamen Yongshi által létrehozott oldalsó görgetésű lövöldözős játék, amelyet eredetileg 2017-ben adtak ki iOS és Android platformokra. A sanghaji székhelyű kiadó, Yostar közzétette a mobil játék japán és angol változatát, népszerűsítve a játékot a világ minden mobil felhasználója számára. A játék egy olyan világban zajlik, ahol a világ minden tájáról megszemélyesített csatahajók oldalsó görgetésű lövöldözős játékban vesznek részt.
Sztori
Lépjen be a négy nemzetbe: Eagle Union, Royal Navy, Iron Blood és Sakura Empire. Az egyes nemzetek katonasága a szorgalmas kiképzés újabb szezonjára indult. Hirtelen, normál rutinjuk közepén, közös katonai gyakorlatra került sor. Ebben a monumentális eseményben néhány nemzet közül néhányat választottak ki, amelyek mindegyiket még erőteljesebben edzették az előttük álló szörnyű csaták előtt. De hogyan történt pontosan ez az esemény? Vannak hátsó motívumok a játékban?
Főbb jellemzők
3D-s átalakítás - Az Azur Lane mobil, a szeretett oldalsó görgetõs lövöldözős modult most átalakítják a Steamhez, mint cel-árnyékolt 3D-s lövöldözős játékot az Unreal Engine segítségével! Válasszon a 25+ és 30+ karakter közül a flotta győzelemhez vezetéséhez. Azur Lane: A Crosswave bemutatja még 2 vadonatúj játékképes karaktert is, a Shimakaze-t és a Suruga-t!

4 választási mód- Válasszon a 4 különböző mód közül: Story, Extreme Battle, Photo vagy Episode Mode. A Story Mode 7 szegecselő fejezeten megy keresztül az újonnan érkezők, Shimakaze és Suruga nyomában. Extrém harci módban válasszon a 100+ kihívást jelentő flottából a ritka tárgyak és speciális anyagok harcához. Fotó módban karaktereket jeleníthet meg, megváltoztathatja az arckifejezéseket, megváltoztathatja a hátteret és a kamera szöget, hogy egy festői pillanatot hozzon létre. Az epizód mód 50+ al-történetet tartalmaz, amelyek bónuszos karakter háttérrel bírnak!

Élesítsd meg a csoportod- A vitorla felállítása előtt húzza fel karaktereit úgy, hogy felszerel egy ritka tárgyat, amelyek sikeres csata után találhatók meg, vagy ravaszkodva dolgozzon az Akashi laboratóriumában. A parancsnokok itt cserélhetnek tervrajzokat, hogy új felszereléseket hozzanak létre, anyagokat ritka tárgyakká alakítsanak és jutalmakat szerezzenek. Kísérletezzen a különféle flottarendezésekkel, és olyan speciális flottaeffektusokat szerezzen, amelyek játékon belüli stat bónuszokat nyújthatnak.

Készen áll, cél, tűz - Az Azur Lane-ben: A Crosswave segítségével irányíthatja, megcélozhatja és tüzelheti a bejövő csatahajókat, repülőgépeket és más ellenségeket. A karakter altípusától függően a játékosok elkerülhetik a támadásokat vagy aktiválhatják a védekező pajzsokat, szabadíthatják fel torpedóit vagy repülőgépeiket, és bekapcsolhatnak karakter-specifikus támadásokat az engedetlen ellenségek legyőzéséhez!
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Az Azur Lane harci játékot tartalmaz stilizált katonai fegyverek felhasználásával, és tartalmaz néhány szuggesztív karaktermintát.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Szerepjáték
Megjelenés
2020.02.12
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Idea Factory
Cikkszám
DIGI00815
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ