Arma 2

Arma 2
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 194 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A tíz évnyi folyamatos játékmotor-fejlesztésre építő ARMA II a világ legvalószerűbb harctéri környezetével büszkélkedhet. Valósághű ballisztikai- és megpattanási-, valamint anyag-átütési modellezést használ, valós idejű nappal/éjszaka ciklussal, valamint dinamikus szél-, időjárás- és környezeti hatásokkal rendelkezik. A harci környezet szimulációja annyira hatékony, hogy a motorra a világ több valódi hadseregénél kiképzőszimulátort építettek.
Bár az ARMA II egy „Csernaruszia” nevű fiktív ex-szovjet államban játszódik, a játéktér valójában a valódi világ egy 225 négyzetkilométeres darabja! Az ARMA II magas részletességű terepe nagy mennyiségű geográfiai adat alapján modellezett aprólékos másolata a valódi terepnek. Ezt az újraalkotott területet látványos környezeti hatások keltik életre, és dinamikus civil települések és élővilág népesíti be. Az erdőkben vadállatok kóborolnak, a csernarusz lakosság pedig mindennapi életét próbálja élni a háború tépázta utcákon.
Az Amerikai Haditengerészet 27-es Expedíciós Egységét egy egykori szovjet tagállamban, Csernarusziában vetik be a Bohemia Interactive, az Operation Flashpoint*: Cold War Crisis és ARMA: Combat Operations fejlesztője által készített díjnyertes PC-s háborúszimulátor e harmadik folytatásában.
A „Razor” Harcfelderítő Osztag elsőként bocsátkozik harcba. Ez az öttagú elit csapat hamarosan alábucskázik a nyúl üregébe, egy olyan háború közepén rekedve, melyet nem csak az ország irányításáért, de lakói szívének és lelkének megnyerésért vívnak. A tét ennél nagyobb nem is lehetne, hiszen a partoknál a USMC várakozik, északról pedig az oroszok figyelnek türelmetlenül. Csernaruszia sorsa pengeélen táncol...
Fő jellemzők
JÁTÉKOS IRÁNYÍTOTTA TÖRTÉNET - Irányítsd csapatod egy szerteágazó, csavarokkal és meglepetésekkel teli hadjáratban.IZGALMAS VALÓSZERŰSÉG - Fedezd fel a 225 négyzetkilométernyi nagyon részletes, valódi geográfiai adatok alapján modellezett terepet, és sajátítsd el mind a 81 fegyver és több mint 120 jármű használatát.


HITELES SZIMULÁCIÓ - A játék szimulálja a harc és a környezet különféle tényezőit, például a lövedékröppályát, anyagátütést, lőszertípusokat és pusztítóerejüket, valamint az időjárási viszonyokat.


KITERJEDT TÖBBJÁTÉKOS MÓD - Játszd végig a hadjárat küldetéseit együttműködő módban, vagy csatlakozz a hatalmas, akár 50 résztvevős többjátékos csatákhoz.FEJLETT MI - Versengj a tökéletesített, következő generációs MI-vel; nincsenek parancsfáljok vagy előre megadott útvonalak. Az összes egység az aktuális játékhelyzetre reagál.KÜLDETÉSSZERKESZTŐ - Tervezz saját küldetéseket a könnyen használható küldetésszerkesztővel, és válj a valaha volt egyik legnagyobb és legkreatívabb PC-s játékosközösség részévé.


CSALÁS ELLENI VÉDELEM - Az opcionális BattlEye (http://www.battleye.com) csaláselhárító rendszer segítségével védett dedikált szerverek hozhatók létre. A BE lehetőséget ad még a játék dedikált szerverszoftverének 'RCON' (távvezérelt) működtetésére is.


DEDIKÁLT SZERVER - A zökkenőmentes többjátékos élmény támogatásához dedikált szerverszoftver érhető el Windows (a játékhoz mellékelve) és Linux (letölthető a játék weboldaláról) operációs rendszerekre.

Adatok
Műfaj
Akció, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2009.06.29
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Bohemia Interactive
Cikkszám
DIGI00599
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Operációs rendszer: Windows XP vagy Windows Vista
Processzor: Dual Core CPU (Intel Pentium 4 3.0 GHz, Intel Core 2.0 GHz, AMD Athlon 3200+ vagy gyorsabb)
Memória: 1 GB RAM
Grafika: Nvidia Geforce 7800 / ATI Radeon 1800 vagy gyorsabb, Shader Model 3 és 256 MB VRAM
Merevlemez: 10 GB szabad HDD terület

AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows XP vagy Windows Vista
Processzor: Quad Core CPU vagy gyors Dual Core CPU (Intel Core 2.8 GHz vagy AMD Athlon 64 X2 4400+ vagy gyorsabb)
Memória: 2 GB RAM
Grafika: Nvidia Geforce 8800GT vagy ATI Radeon 4850 vagy gyorsabb, Shader Model 3 és 512 MB vagy több VRAM
Merevlemez: 10 GB szabad HDD terület
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.