A Story About My Uncle

A Story About My Uncle
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
372 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az A Story About My Uncle egy első személyben játszódó platform kalandjáték egy fiúról, akik az elveszett nagybátyja után kutat és egy általa eddig elképzelhetetlen világban találja magát. Hívd segítségül a nagybátyád rejtélyes találmányait, amelyekkel hihetetlenül magasra és távolra ugorhatsz a gyönyörű környezetben, fedd fel a nagybátyád eltűnésének nyomait és találkozz fantasztikus lényekkel, akik segítségedre lesznek az utad során.

A mozgás az A Story About My Uncle-ben létfontosságú alapeleme a játékmenetnek: mászókampóval közlekedhetsz a világban és nagyszerű élményben lehet részed a sebesség és a szabadság kombinációjával. Suhanj át egy egyedi stílussal rendelkező játékvilágon és rejtélyes történeten, amely a szemeid előtt bontakozik ki.
Fő tulajdonságok
Mászókampó: Egy hatalmas erejű szerkezet, amely eddig soha nem tapasztalt sebesség, sodrás és magasság élményével ajándékoz meg.
Fedezd fel a világot: Látogass egy csodálatos és izgalmas világba, kezdve a paradicsomi barlangoktól a nyers, rejtélyes tájakig.
Hangsúly a történeten: Miközben a nagybátyád után kutatsz, saját történettel és sorssal rendelkező lényeket ismersz meg. Szánj időt a világ felfedezésére és merülj mélyebbre az eseményekbe.
Erőszak nélkül: A Story About My Uncle egy egyes szám első személyű játék, amelyet a nem erőszakos és a történetre, valamint hangulatra koncentráló játékmenet hajt.

Adatok
Megjelenés
2014.05.28
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Coffee Stain Studios
Cikkszám
DIGI00154
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7, Windows 8
Processzor: Intel Core 2 Duo, AMD Athlon X2 vagy azzal egyenértékű, 1,6 GHz vagy annál jobb
Memória: 2 GB RAM
Grafika: DirectX 9.0c kompatibilis, SM 3.0 kompatibilis
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 2 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX 9.0c-kompatibilis, 16 bites


AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7 vagy 8
Processzor: QuadCore 2.0 GHz +
Memória: 4 GB RAM
Grafika: DirectX 9.0c-kompatibilis, SM 3.0-kompatibilis, 1024 MB VRAM +
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 2 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX 9.0c-kompatibilis, 16 bites
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.