A Story About My Uncle

A Story About My Uncle

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
427 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az A Story About My Uncle egy első személyben játszódó platform kalandjáték egy fiúról, akik az elveszett nagybátyja után kutat és egy általa eddig elképzelhetetlen világban találja magát. Hívd segítségül a nagybátyád rejtélyes találmányait, amelyekkel hihetetlenül magasra és távolra ugorhatsz a gyönyörű környezetben, fedd fel a nagybátyád eltűnésének nyomait és találkozz fantasztikus lényekkel, akik segítségedre lesznek az utad során.

A mozgás az A Story About My Uncle-ben létfontosságú alapeleme a játékmenetnek: mászókampóval közlekedhetsz a világban és nagyszerű élményben lehet részed a sebesség és a szabadság kombinációjával. Suhanj át egy egyedi stílussal rendelkező játékvilágon és rejtélyes történeten, amely a szemeid előtt bontakozik ki.
Fő tulajdonságok
Mászókampó: Egy hatalmas erejű szerkezet, amely eddig soha nem tapasztalt sebesség, sodrás és magasság élményével ajándékoz meg.
Fedezd fel a világot: Látogass egy csodálatos és izgalmas világba, kezdve a paradicsomi barlangoktól a nyers, rejtélyes tájakig.
Hangsúly a történeten: Miközben a nagybátyád után kutatsz, saját történettel és sorssal rendelkező lényeket ismersz meg. Szánj időt a világ felfedezésére és merülj mélyebbre az eseményekbe.
Erőszak nélkül: A Story About My Uncle egy egyes szám első személyű játék, amelyet a nem erőszakos és a történetre, valamint hangulatra koncentráló játékmenet hajt.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Könnyed, Indie
Megjelenés
2014.05.28
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Coffee Stain Studios
Cikkszám
DIGI00154
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ