A Game of Thrones: Genesis

A Game of Thrones: Genesis

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 204 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Milyen király leszel?
Hódító? Trónbitorló? Diplomatikus?
Az „A Game of Thrones – Genesis”-ben elmerülhetsz azokban a Házak közti csatákban és intrikákban, melyek Westeros királyságát formálták. Nymeria érkezésétől Dorne királyságába a Falon túli „Mások” ébredéséig, átéled a Trónok Harca saga kezdeteit, több mint 1000 évnyi történelmet, részt véve Westeros alapításának eseményeiben és legnagyobb csatáiban.
Ebben a nagyszerű stratégiai játékban a győzelem nem feltétlenül a nyers erő eredménye. Dönthetsz úgy, hogy katonai erőt használva ostrom alá veszed ellenfeleid, gazdasági háborúban fojtod meg őket, vagy akár piszkos trükköket és diplomáciát is bevethetsz, hogy politikailag zúzd össze őket. Minden tele van árulással és félrevezetéssel, és ezek hatékonyabbak lehetnek a legerősebb hadseregnél. Hát nézz a hátad mögé és ne mutass irgalmat, ha továbbra is te akarsz a Vastrónon ülni.
Fő jellemzők:
George RR Martin „Jég és Tűz Dala” fantasy-regényciklusának videojáték-adaptációja.
Összetett és izgalmas, stratégiát, diplomáciát és politikát kombináló játékmenet.
Fedezd fel a Vastrón univerzumának eredetét Történet játékmódban, és vegyél részt azokban a jelentős konfliktusokban, melyek Westerost formálták.
Versengj hét másik játékossal többjátékos módban. Köss szövetségeket, bontsd fel őket, használj körmönfont taktikát és zúzd össze ellenfeleid!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2011.09.29
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Focus Home Interactive
Cikkszám
DIGI00133
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ