911 Operator

911 Operator

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
662 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A 911 OPERATOR- ban vészhelyzet-diszpécser szerepet vállal, akinek gyorsan kezelnie kell a beérkező jelentéseket. Az Ön feladata nemcsak a hívások felvétele, hanem a helyzetre való megfelelő reagálás is - néha elegendő az elsősegély-nyújtás, máskor pedig a rendőrség, a tűzoltóság vagy a mentős segítségére van szükség. Ne feledje, hogy a vonal túloldalán haldokló lánya apja, kiszámíthatatlan terrorista vagy csak csínyő lehet. Meg tudod kezdeni mindezt?

JÁTÉKOK A VILÁG Bármelyik városában *

Nézze meg városok ezreit a világ minden tájáról. A Ingyenes játék mód lehetővé teszi, hogy válasszon egy várost, amelyen játszani szeretne - a játék letölti a térképét, valamint a valós utcákat, címeket és a vészhelyzeti infrastruktúrát. Kipróbálhatja a Karrier módot is, amely 6 egyedi eseményekkel rendelkező várost tartalmaz - túlélheti a San Francisco-i földrengést, és megmentheti Washington DC-t a bombatámadásoktól.

KEZELÉS Csapatokat

Számos rendőrség, tűzoltóság és mentős egység áll az Ön rendelkezésére. Az erők különféle járműveket használhatnak (a közös mentőautóktól a rendőrségi helikopterekig), alapvető felszereléseket (pl. Golyóálló mellényeket, elsősegélykészleteket és műszaki eszközöket), és különböző képességekkel rendelkező csapattagokból állhatnak.
Főbb jellemzői:
Több mint 50 rögzített párbeszéd történt valódi hívások alapján: komoly és drámai, de néha vicces vagy idegesítő is.
Valódi elsősegély-utasítások.
Lehetőség játszani a világ bármely városán!
Karrier módban 6 kiválasztott város, egyedi hívásokkal és eseményekkel.
Több mint 140 típusú jelentés, amelyekkel találkozni kell.
12 típusú mentőautó (beleértve helikoptereket, rendőrautók és motorkerékpárok).

***
A játékhoz internetkapcsolat szükséges az ingyenes térképek letöltéséhez. Az offline játék a térképek letöltése után érhető el.

Minden térképadat © OpenStreetMap szerzők

* A „város” kifejezést az OpenStreetMap szolgáltatás értelmében használjuk, és a városi területeken, amelyeket „városnak” vagy „városnak” nevezünk.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Könnyed, Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2017.02.24
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
PlayWay
Cikkszám
DIGI00107
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ