7 Days to Die

7 Days to Die

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 967 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL

HOGYAN FELTÉTELEK?
Közel 10 millió példányban eladva a 7 Days to Die meghatározta a túlélési műfajt, páratlan ravaszkodó és világépítő tartalommal. Az élőhalottak által brutálisan megbocsáthatatlan poszt-apokaliptikus világban helyezkedik el, a 7 Days to Die egy nyitott világú játék, amely egyedülálló kombinációja az első személyű lövöldözős játékoknak, a túlélési horrornak, a toronyvédelemnek és a szerepjátékoknak. Bemutatja a harcot, a ravaszkodást, a fosztogatást, a bányászatot, a feltárást és a karakter növekedését oly módon, hogy a rajongók világszerte visszatérő választ kaptak. Játsszd a végső zombi túlélési homokozó RPG-t, amely előbb jött. Navezgane várja!
JÁTÉK JELLEMZŐK
Fedezze fel - Óriási, egyedi és gazdag környezet, sokféle egyedülálló életközösséggel biztosítva a játékot bármilyen módon, bármilyen módon.
Kézműves - Fegyverek, ruhák, páncélok, szerszámok, járművek és még sok más készítése és javítása, több mint 500 recepttel. Tudjon meg több hatékony receptet a vázlatok megtalálásával.
Építés - veszítsen el egy romot, vagy építsen az alapoktól. Tervezze meg a végső erődöt, hogy csapdákat, villamos energiát, automatikus tornyokat, automata ajtókat, eszközöket és védekező pozíciókat tartalmazzon az élőhalottak túlélése érdekében. A világ teljesen elpusztítható és formázható.
Együttműködés vagy versenytársak - Együttműködve működjenek együtt települések építésében vagy egymás ellen, más játékosok bázisát támadva, ez valójában rajtad múlik egy pusztában, ahol a zombik és a támadók uralják a földet.
Létrehozás - engedje szabadon kreativitását, és önmagában vagy barátaival építje meg a végső világot. Élvezze a korlátlan hozzáférést a több mint 800 játékban lévő elemhez, közel 2000 egyedi építőelemhez és egy festékrendszerhez, amely több mint egymillió milliárd lehetőséget kínál.
Javítás - Növelje készségeit 5 fő tudományágban, sok tulajdonsággal sokféle hegyeivel. Szerezzen további készségeket több mint 100 könyv elolvasásával. A 7 nap a halálig az egyetlen igazi túlélési RPG.
Választás - játssza le a Navezgane kampányvilágot, vagy merüljön vissza barátaival egy véletlenszerűen létrehozott világban, városok, városok, tavak, hegyek, völgyek, utak, barlangok és vadon helyekkel. A lehetőségek végtelenek, közel 400 egyedi helyszínnel.
Combat - Találkozzon több mint 50 egyedi zombi archetippel, beleértve az egyedi viselkedéssel és támadásokkal fertőzött speciáliskat.
Túlélni - Tapasztalja meg a valódi kemény túlélési mechanikákat közel 50 buff-fokozással / -betegséggel, beleértve éhség, szomjúság, fertőzések, csonttörések, ételmérgezés, hipotermia, hő-kimerültség, vérzésgátlás és így tovább.
Pusztítás - Az épületek és a terepképződések saját súlyuk alatt összeomlhatnak szerkezeti károk vagy rossz építési terv miatt.
Szerezd meg - simozza meg a világot a legjobb fegyverek, fegyverek, szerszámok, páncélok és ruházat ellen, amelyek olyan minőségi tartományokkal rendelkeznek, amelyek a tulajdonságokra vonatkoznak, hogy több százezer elemre vonatkozzanak. Támogassa az elemeket sokféle mod hozzáadásával
Quest - Találkozzon a Trader NPC-kkel áruk vásárlására és eladására, valamint jutalom elérésére. Élvezze a különféle küldetéstípusokat több mint 200 támadható helyen.
Testreszabás - Készítsen saját karaktert, vagy válasszon egy előre beállított beállítást, és még inkább testreszabhatja a játékot, hatalmas ruházati és páncélválasztékával, amelyeket készíthet vagy fosztogathat a világon.
Hajtás - Élvezze a badass járműrendszert, ahol megtalálja az összes alkatrészt, megtanulja az összes receptet és elkészítheti saját járműveit, beleértve a kerékpárokat, minibicikkeket, motorkerékpárokat, 4x4-es autókat, és akár el is juthat az égboltba a giroszkópokban.
Farm vagy vadászat - Kertket telepíthet és termeszthet fenntartható erőforrások érdekében, vagy indulhat a vadonba, és tucatnyi vadon élő állatot vadászhat meg.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
2013.12.13
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
The Fullbright Company
Cikkszám
DIGI00084
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 7 vagy újabb (64 bites)

Processzor: 2,8 Ghz négymagos CPU

Memória: 8 GB RAM

Grafika: 2 GB dedikált memória

Tárhely: 15 GB szabad hely