60 Parsecs!

60 Parsecs!

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 147 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az atomi űrkorszak robbanás volt! Amíg a poszt-apokaliptikus űrkorszává nem vált.

Az űrállomás felrobban, és csak 60 másodperc van arra, hogy a dolgok rendetlenné váljanak. Mit (vagy ki) fogsz megragadni, mielőtt őrült rohanást csinál a sürgősségi transzfer számára, és megkezdi az utazást a NAGY ISMERETTEN?

Ez a 60 Parsecs!, Egy sötét vígjáték sci-fi kaland az Atomi Tér korszakában - kiegészítve minden hidegháború paranoia-jával, krómozott fali díszítéssel és csótányokkal, űrsisakokkal.

Vegyen egy szomorúan felkészületlen űrhajósok legénységét, bármilyen szemmel felszerelt - sajnálom - "készletekkel", amelyeket megragadhat a robbantás előtt, a kozmosz átkelésén, amelyet a legjobban félrevezetőnek neveznek. Hozza ki a lehető legjobban, miközben foglalkozik a leveshiánygal és a világűr más rémületeivel. Van valami, amire szüksége van egy új otthon megtalálásához és a túléléshez?

Jó utat!


HASZNÁLAT ÉS ÉRTÉKELÉS
Csak 60 másodperccel azelőtt, hogy a nukleáris elemek csökkentik az űrállomást úszó részecskékké a tér vákuumában, kétségbeesetten ragadja meg a készleteket és a legénységet, mielőtt odamenne. Soha nem tudhatod, mikor hasznos ez a zokni báb.
FELÉPÍTÉS ÉS DÖNTÉS
Az űrhamisítás kényelmetlen, ezért próbálja meg elkerülni a haldoklást, ahol csak lehetséges. Használjon korlátozott készleteit és (remélhetőleg nem korlátozott) eszét nehéz döntések meghozatalához és a túlélés biztosításához, annak ellenére, hogy az esélyek határozottan egymással szemben vannak.
FELTÉTEL & KEZELÉS
A légcsatorna-szalag megjavítja az összes problémát, de hogyan rögzítheti (vagy legalábbis megkezdi) a légcsatorna-szalagot? Ábrázolja az expedíciókat, hogy megtalálják az erőforrásokat, a kézműves túlélési képességeket és furcsa új világokat fedezzenek fel egy eljárási, nagyon sokat áhított kaland során.
LEAD & VÉDELEM
Kapitányként a kötelessége, hogy boldog legyen a legénység - kevésbé valószínű, hogy így ölnek meg téged. Kezelje a kapcsolatokat, amikor egyre közelebb néznek egymáshoz, és remélhetőleg nem dobják ki egymást a reteszből.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Könnyed, Indie
Megjelenés
2018.09.18
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Robot Gentleman
Cikkszám
DIGI00079
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ