>observer_

>observer_
>observer_
>observer_
>observer_
>observer_
>observer_

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 734 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL

Mit tennél, ha a félelmeit feltörik? > Observer_ egy cyberpunk horror játék a Bloober Team-től, a félelem rétegeinek alkotóitól. Fedezze fel a sötét cyberpunk világot, amelyet csapások, háború és gördülékenyek sújtanak. Játssz az idegi rendõrség új frontvonalává, amikor belekapaszkodsz az őrült egyenetlen elmébe.

Jellemzők:

Megfigyelés és jelentés - Ön Dan Lazarski, egy megfigyelőként ismert elit neurális nyomozó, és egy vállalati finanszírozású rendőri egység része, amelynek célja a gyanúsítottak elméjének feltörése és behatolása. A jövőben bármi, amit gondol, érzel vagy emlékszik, felhasználható ellene a bíróságon.

Sötét disztopia - Az év 2084. Ha valamilyen módon túlélted a nanophaget, esélye van arra, hogy megöltél a háborúban. Azok, akik élnek, drogokhoz, VR-hez, idegi implantátumokhoz fordultak - bármi, ami elvonja magát az új valóságtól. De nem bújhatnak el tőled.

Interaktív őrület - Amikor belekapaszkodik a bűnözők és áldozatok instabil tudatába, hogy nyomokat keressen, újraéled a legsötétebb félelmeiket, és arra kényszeríted, hogy megkérdőjelezzék saját valóságodat és józanságukat.

Új horror a félelemrétegek alkotóitól - a legnagyobb és legfélelmetesebb világ a Bloober csapat részéről! Veszítsd el magad - és a józanságod - a 2084-es sötét dystopiaban.> Observer_ egy érett közönségnek szánt horrorélmény. Amit látsz, meg fog zavarni.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2017.08.15
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Aspyr Media
Cikkszám
DIGI00002
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 7 64-bit

Processzor: Intel Core i3 (3.4 GHz) / AMD A8-7600 (3.1 GHz)

Memória: 8 GB RAM

Grafika: NVIDIA GeForce 660 / AMD R9 270

Tárhely: 10 GB szabad hely