aMAZE 2

aMAZE 2
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
381 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Meddig fejlesztette gondolkodását és figyelmességét? Ma adunk neked egy ilyen lehetőséget, mivel egy hatalmas tereinkben érdekes és vonzó játék jelent meg, amely lehetővé teszi számunkra, hogy ökölbe szorítsuk az agyunkat. Az aMAZE 2 játék tökéletesen nem csak gyermekei számára, hanem az egész család számára is.
Próbálj megjutni a kusza labirintuson. A labirintusból való kilépés után nagyobb labirintusba fog mozogni, és ez addig folytatódik, amíg nem tudja kijutni az összes labirintustól.
Ebben a játékban át kell adnia egy kis labdát a labirintusban. A célba kell vinni, amely általában a labirintus másik végén található. A játéknak három nehézségi szintje van, válasszon az Ön preferenciái alapján. Ha gond nélkül akarja átmenni a játékot, választhat egy könnyű nehézségi szintet. Ha önnek tesztet szeretne, akkor nyugodtan válasszon egy komplex bonyolultsági szintet.
Minden alkalommal, amikor ezt a labirintus játékot játszik, maga a labirintus különbözik, mi ez egy igazán jó szempont volt. Nem sok labirintus játék fog létrehozni egy teljesen új labirintust minden alkalommal, amikor elkezdi játszani. A szintek még nagyobbra váltak, még nehezebbé és érdekesebbé váltak.
Használja a billentyűzet nyílgombjait a különböző labirintusok közötti navigáláshoz
. AMAZE 2:
- 60 szint
- 3 fajta labirintus
- Eredmények
- Kereskedelmi kártyák

Adatok
Megjelenés
2015.03.10
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Joymax
Cikkszám
DIGI00441
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7, 8.1, 10
Processzor: Intel vagy AMD 2 GHz
Grafika: Intel HD Graphics
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 110 MB szabad hely

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7, 8.1, 10
Processzor: Intel vagy AMD 2,1 GHz
Grafika: Intel HD Graphics
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 110 MB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.