aMAZE 2

-7%
aMAZE 2

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
283 Ft
Akció: 262 Ft
Kezdete: 2022.10.01   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Meddig fejlesztette gondolkodását és figyelmességét? Ma adunk neked egy ilyen lehetőséget, mivel egy hatalmas tereinkben érdekes és vonzó játék jelent meg, amely lehetővé teszi számunkra, hogy ökölbe szorítsuk az agyunkat. Az aMAZE 2 játék tökéletesen nem csak gyermekei számára, hanem az egész család számára is.
Próbálj megjutni a kusza labirintuson. A labirintusból való kilépés után nagyobb labirintusba fog mozogni, és ez addig folytatódik, amíg nem tudja kijutni az összes labirintustól.
Ebben a játékban át kell adnia egy kis labdát a labirintusban. A célba kell vinni, amely általában a labirintus másik végén található. A játéknak három nehézségi szintje van, válasszon az Ön preferenciái alapján. Ha gond nélkül akarja átmenni a játékot, választhat egy könnyű nehézségi szintet. Ha önnek tesztet szeretne, akkor nyugodtan válasszon egy komplex bonyolultsági szintet.
Minden alkalommal, amikor ezt a labirintus játékot játszik, maga a labirintus különbözik, mi ez egy igazán jó szempont volt. Nem sok labirintus játék fog létrehozni egy teljesen új labirintust minden alkalommal, amikor elkezdi játszani. A szintek még nagyobbra váltak, még nehezebbé és érdekesebbé váltak.
Használja a billentyűzet nyílgombjait a különböző labirintusok közötti navigáláshoz
. AMAZE 2:
- 60 szint
- 3 fajta labirintus
- Eredmények
- Kereskedelmi kártyák

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Könnyed, Indie
Megjelenés
2015.03.10
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Joymax
Cikkszám
DIGI00441
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ