Windows 11 Home (OEM)

Windows 11 Home (OEM)
Felhasználók/gépek száma:
1 db
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
Aktiválási régió:
Világszerte
4 310 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A PROGRAMRÓL

Új Windows-élmény, amely közelebb hozza azokat akiket és amiket szeret.

Frissítse fel a nézőpontját!

Új megjelenés és érzés. Könnyű keresési és rendszerezési lehetőségek. A Windows 11 úgy készült, hogy Önért és Önnel együtt dolgozzon.

Egyensúly az asztalon

A Windows 11 olyan könnyen használható eszközöket tartalmaz, amelyek segíthetnek a képernyőterület optimalizálásában és a maximális hatékonyság elérésében. Ha mindezt egy Microsoft 365-előfizetéssel, is kiegészíti, semmi sem akadályozhatja meg a feladatok elvégzésében.

Új kapcsolódási lehetőségek

A Microsoft Teams Csevegés szolgáltatásával bárkit elérhet (ingyenesen), ahogyan szeretné (hívás, csevegés, szöveges üzenet, videó), közvetlenül az asztaláról.

Bárkihez csatlakozhat

A csevegési és a hívási funkció a tálcába van beépítve, és zökkenőmentesen együttműködik az Outlookkal és a Naptárral, így a kapcsolatfelvétel néhány kattintással egyszerűen megoldható.

Fókuszált munkavégzés

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams – a szükséges alkalmazások - zökkenőmentesen használhatók a több feladat egyidejű futtatását segítő új eszközök, például a dokkolt elrendezések, az asztalok és az új, még intuitívabb újradokkolás révén.

A legújabb PC-s játékteljesítmény

A valósággal vetekedő grafikával játszhat a legújabb játékokkal. Konzolos játékosokkal is játszhat. A kedvenc perifériaeszközeit használhatja a játékhoz. A Windows 11-ben a saját szabályai szerint játszhat.

A Windows 11 Home tulajdonságai

  • Eszköz titkosítása - Ha bekapcsolja az eszköz titkosítását, csak az arra jogosult személyek férhetnek hozzá az eszközéhez és az adatokhoz.

  • Find my device - Nyomon követheti eszközeit - még a digitális tollát is!
    Tűzfal és hálózati védelem - Windows-eszköze beépített biztonsági funkciókkal rendelkezik,

  • amelyek segítenek a vírusok, rosszindulatú programok és zsarolóprogramok elleni védelemben.

  • Internetes védelem - A Windows Security alkalmazás- és böngészővezérlése segít megvédeni készülékét a potenciálisan veszélyes alkalmazásoktól, fájloktól, webhelyektől és letöltésektől.

  • Szülői felügyelet és védelem - A képernyőidő kezelése, az érett tartalmakhoz való hozzáférés korlátozása és az online vásárlások ellenőrzése a család Microsoft-fiókjainak összekapcsolásakor.

  • Biztonságos rendszerindítás - Segít megakadályozni a rosszindulatú szoftveralkalmazások és az illetéktelen operációs rendszerek betöltését a rendszerindítás során.

  • Windows Hello - Arcfelismerést, ujjlenyomatot vagy PIN-kódot használ a kompatibilis Windows-eszközök gyors, biztonságos és jelszómentes feloldásához.

  • Windows Security - Megjeleníti és kezeli a készülék biztonságát és állapotát.

Hasonló termékek
Adatok
Kategória
Windows 11 Home
Kiadó
Microsoft
Kiadás
Windows 11
Cikkszám
WIN11HOME
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ